Tesla Model Y

Tesla er et bilmærke, som virkelig har fundet sin plads på det danske marked ved at fremstille elbiler, som ikke går på kompromis med smarte funktioner og et stilfuldt design. I dag er det amerikanske bilmærke førende inden for biler, der gør verden til et grønnere sted.

Hos Sand Jensen Automobiler har vi speciale i nyere brugte biler, og nu har du også mulighed for at tage det første skridt mod en mere miljøvenlig kørsel – selvfølgelig i samarbejde med os.

Selvom de fleste har fået øjnene op for, at en elbil er et bæredygtigt valg, som gavner vores planet, så kan en elbil også være afskrækkende for nogle. En elbil kræver planlægning, fordi du ikke blot kan holde ind på en tankstation og fylde brændstof på. Med en Tesla får du dog en rækkevidde på 533-637 km på en opladning, så du kan komme et godt stykke vej.


Hold øje med Tesla hos Sand Jensen Automobiler

Med en Tesla får du en elbil, der kan rumme hele familien i en lynhurtig sportsvogn. 

Hos Sand Jensen Automobiler synes vi, at livet er for kort til kedelige biler. Det betyder også, at hvis den Tesla, du drømmer om, ikke gemmer sig blandt vores sortiment, så søger vi videre for dig via vores europæiske netværk.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb