Leasing af Lexus

Lexus kommer tilbage til Danmark, og du kan være en af de første til at køre i en af de nye modeller. Med et futuristisk design peger de mod fremtiden på bilmarkedet. Lexus-bilernes karakteristiske design henviser til deres japanske ophav og understreger finessen ved luksusbrandet. Du kan lease en Lexus i mange forskellige modeller, og fælles for dem er, at de fokuserer meget på el- og hybridteknologi. 

 

Lexus-leasing med Sand Jensen Automobiler

Hos Sand Jensen Automobiler er leasingaftalen er lige så gennemført som bilen selv. Vi har glædet os til at byde Lexus velkommen tilbage til landet og ser nu frem til at lave fordelagtige leasingaftaler med dig om lige præcis din drømme-model fra Lexus.

Med 20 års brancheerfaring ved vi, hvad vi gør, og vi vejleder dig kompetent gennem hele processen, så det bliver en god oplevelse for dig. Du kan enten starte med at se på vores hjemmeside, om der er en Lexus, der falder i din smag, eller du kan besøge os i vores showroom i Silkeborg eller Flensborg. Så tager vi en snak, og finder den bedste løsning for dig. Prøv eventuelt vores leasingberegner, som du finder på hver enkelt model, så du kan få en ide om, hvilken type leasing, der bedst møder dit behov.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb