Mercedes B 250 E Hybrid

Denne fikse lille hybridbil fra Mercedes er en del af deres B-klasse. At det er en B-klasse betyder blandt andet, at den er mere rummelig end sin søsterbil A250 hybrid. Med andre ord en smart lille hatchback med god plads.

Der er mange gode grunde til at forelske sig i Mercedes B 250 e hybrid. Med en lang rækkevidde på ren el kan den klare langt de fleste køreture i dagligdagen.

 

Hos Sand Jensen Automobiler tilbyder vi både leasing og køb

Uanset om du leaser eller køber Mercedes B 250 e hybrid, så er det en lækker hatchback, som du kan have glæde af i lang tid. Med alle hybridmodellens gode egenskaber har Mercedes sørget for, at din forelskelse varer ved og bliver til rendyrket kærlighed for både bilens funktionalitet, indretning og atletiske design.

Du kan se og eventuelt prøvekøre denne lækre hybridbil hos vores showroom i enten Silkeborg eller Flensborg. I Silkeborg har vi åbent i salgsafdelingen på hverdage og i weekenderne.

Vores salgsmedarbejdere i Silkeborg taler dansk, og i Flensborg har vi både danske og tyske salgsmedarbejdere. Derfor kan du altså uden problemer kommunikere med vores medarbejdere og få den bedste service og viden om Mercedes B 250 e-modellen.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb