Leasing af Mercedes E400

Drømmer du om komfort, råstyrke og lækkert design? Så er svaret en Mercedes E400, som byder på det hele - en bil i luksusklassen. Her hos Sand Jensen Automobiler kan du få den bil, som du altid har drømt om. Med vores store erfaring fra leasingbranchen er vi klar til at rådgive alle vores kunder. Vi garanterer dig den bedste kundeservice og rådgivning, så vi kan komme i mål med dine præferencer og behov.

 

Opnå din bildrøm allerede i dag hos Sand Jensen Automobiler

Hvorfor vente når det allerede kan gøres i dag? Drømmebilen kan lynhurtigt blive din – og før du ved af det, er du klar til at køre landet tyndt. Leasing af en Mercedes E400 giver dig en køreoplevelse udover det sædvanlige, som du hurtigt vil opdage, det vil være svært at være foruden. Kørekomforten er absolut i top.

Mercedes E400 er en model, som ikke er til at gå fejl af. En bil af høj kvalitet både ude og inde, som gør den yderst imponerende og eksklusiv. Du får både god rummelighed, raffineret design, sikkerhed og banebrydende udstyr. Mercedes er garant for det, de fleste forbinder med luksus – og med en E400 får du en model, der kombinerer de velkendte, elegante linjer med stor motorkraft.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med en god leasingaftale, som dækker alle dine ønsker og behov.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb