Afgiftsfri kørsel i udlandet

Leasing af bilen i udlandet.

Autohaus Sand Jensen i Flensborg danner de fysiske rammer om vores tyske leasingselskab; Leasing78 GmbH. Her gør man det muligt for danskere bosiddende i Danmark, at indregistrere en afgiftsfri bil i udlandet uanset om det er i privatregi eller til erhverv.

Sandjensen Flensburg 1688

Leasing78 GmbH

Leasing78 GmbH administrerer en portefølje af kunder med dansk bopæl, samt kørselsbehov i Europa eller udenlandsdanskere med kørselsbehov i Danmark.

Hvad enten der er tale om forretning eller fornøjelse, så tilbyder Leasing78 muligheden for afgiftsfrit bilkøb og dermed adgang til et udbud af drømmebiler fra den øverste hylde. Med andre ord kan man i forretningsøjemed vælge at ankomme hos kunder og leverandører bag rattet af en Bentley, mens andre vælger at pakke ferietasken og kører sydpå i deres fuldtudstyrede luksus-SUV eller cabriolet.

Uanset hvad behovet måtte være, så løser Leasing78 de administrative og praktiske forpligtigelser - også hvad angår forsikring, finansiering, opbevaring eller fremstilling til syn og alt det andet, der er forbundet med ejerskabet af en bil. 

Sandjensen Flensburg 1764 Edit

Dokumenter vedr. leasing i udlandet

Nedenfor finder du den aktuelle prisliste samt relaterede dokumenter til leasing af bil i udlandet.

Prisliste Ansøgningsskema Aftale om deponering Kontrakt
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb