Mercedes værksted i Silkeborg

Vi er specialister i Mercedes. Vores mange års know-how og kontinuerlige investeringer på serviceområdet, er din tryghed og garanti for at din Mercedes er i de bedste hænder. Vi tilbyder gratis lånebil i forbindelse med service i to dage og du kan naturligvis booke tid online.

Mercedes ejere er kvalitetsbevidste mennesker, der stiller store krav til komfort og driftssikkerhed. Derfor har de valgt et af de mest anerkendte bilmærker der findes, nemlig Mercedes. Men selv den mest pålidelige teknik skal serviceres og i takt med at Mercedes biler stadig bliver mere teknisk avancerede er der blevet færre værksteder, der formår at løse service og reparationer af Mercedes. 

Hos Sand Jensen Automobiler er vi specialister i Mercedes og på servicesiden har vi et helt team af uddannede Mercedes teknikere, der råder over det seneste nye i moderne værktøjer og som løbende holder sig ajour med udviklingen i de nyeste bilmodeller. Vores mange års know-how og kontinuerlige investeringer på serviceområdet, er din tryghed og garanti for at din Mercedes er i de bedste hænder.

Vores 3.000 kvm. store og moderne værksted dækker over alle servicefaciliteter, hvilket er medvirkende til at vi dagligt kan leve op til mottoet: Nul fejl og færdig til tiden!

Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

079

Fordele på vores værksted

Hos Sand Jensen Automobiler har vi alle værkstedsfaciliteter under samme tag og løser enhver opgave uanset omfang.

  • Gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service
  • Booking med kort varsel
  • Mulighed for hente og bringe
  • Vasket og støvsuget bil ved afhentning
  • Kunderum med dagens aviser, kaffebar, TV og frisk frugt
  • Rundstykker fra morgenstunden og mulighed for frokost
Sandjensen 9560 Edit

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid på værkstedet Prisforespørgsel
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb