BMW 530

Æstetisk flot design, en overlegen køreglæde og topmoderne teknologi – alt dette får du i en BMW 530-model. Her hos Sand Jensen Automobiler har du desuden mulighed for at lease en BMW 530-hybrid, som følger den bæredygtige tendens. Her på siden finder du et bredt udvalg af BMW 530-modeller, så du vil uden tvivl kunne finde én model, som passer lige præcis til dig og dine ønsker.

Funktionalitet i topklasse og maksimal komfort

Vælg en BMW 530 og oplev en imponerende performance. Med en BMW 530 får du nærmest alt det, som du kunne drømme om – en funktionalitet, som ikke er til at tage fejl og en komfort på topniveau. Med en skarp leasingaftale kan drømmebilen blive din. Kom gerne forbi vores showroom og se det store udvalg.

Vi står klar til at hjælpe dig med din nye leasingaftale her hos Sand Jensen Automobiler. Vi lytter til dine behov, og sammen finder vi en unik leasingaftale på en BMW 530, som passer godt til dig. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen samt et bredt kendskab til det tyske mærke BMW. Dette betyder, at vi lynhurtigt vil kunne finde den model, som passer perfekt til dig.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb