MINI Leasing

Få en komplet løsning på din nye MINI el-bil med vores nye MINI Leasing koncept. Fra kun kr. 2.495,- om måneden inkl. moms, samt en engangsydelse fra kr. 30.000, kan du komme ud og køre i den smarte MINI Cooper SE model – inklusiv serviceaftale hos dit lokale MINI værksted og fuld garanti. Se hele vores store udvalg af elektriske MINI Cooper SE modeller her.

En Mini Cooper er en bil med en helt særlig historie. Næsten alle har et eller andet forhold til denne specielle bil med de karakteristiske forlygter, der har charmeret sig ind på bilmarkedet og altså efterhånden har udviklet sig til en tidløs klassiker. Samtidig er den økonomisk i drift og nem og medgørlig at have som transportmiddel inde i fx byerne.

Eksempler på tilvalg til din nye MINI: 

16" MINI vinterhjul fra kr. 265,- pr. måned
Vintermåttesæt fra kr. 26,- pr. måned
Forsikring med kasko fra kr. 526,- pr. måned
Elektronisk p-skive og Saphe kr. 25,- pr. måned

Læs ofte stillede spørgsmål (FAQ) længere nede på siden.

Personvogn
MINI Cooper S 2,0
JC Works aut. 3 d
Kr. 2.795 pr. md.
Modelår
2020
1. registrering
12-06-2020
Kilometerstand
45.000
Brændstof
Benzin
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Alt du skal vide om MINI Leasing

Hvor skal service og garanti reparationer foregå?

Når bilen lyser for service skal du blot køre bilen til dit nærmeste autoriseret MINI værksted. Det samme gælder ved eventuelle garanti reparationer.

Hvor lang er opsigelsesperioden?

En MINI leasing hos Sand Jensen Automobiler skal som minimum kører i 11 måneder. Herefter kan man opsige leasingaftalen med 1 mdr. varsel.

Tager I biler i bytte?

Vi tager alle biler i bytte. Du skal blot sende os dit registreringsnummer samt et par billeder af bilen. Så kommer vi med en pris på den. 

Kan jeg få bilen leveres på Sjælland?

Vi kan levere bilen på Sjælland til kr. 1.200. Bilen bliver leveres med en autotransport og chaufføren ringer ca. 1 time før han er på adressen. 

Hvad koster en Mini Cooper SE at lade op?

Lader man igennem MINI charging koster en DC ladning 3,49 kWh – det vil sige, at en opladning af din MINI koster ca. kr. 100.

Vi tilbyder gode muligheder for leasing af Mini Cooper

Hos Sand Jensen Automobiler har vi mere end 20 års erfaring inden for leasingbranchen, og vi tør derfor godt at kalde os selv for eksperter inden for netop dette felt. Når du vælger Mini Cooper-leasing gennem os, er du derfor altid garanteret:

  • Professionel rådgivning - vi kender alt til de enkelte modeller samt det store udvalg af leasingaftaler, og vi står derfor altid klar til at besvare alle dine spørgsmål.
  • Et stort udvalg af biler - vi har over 200 biler på lager, der blot venter på at blive fundet.
  • CarGarantie forsikring - vi tilbyder altid forsikring på motor og gearkasse, når du vælger leasing gennem os.

Lyder leasing som noget for dig? Kontakt os allerede i dag for at høre mere om dine muligheder.

 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb