Mercedes CLA250

Mercedes fremstiller mange lækre biler, og CLA250 er bestemt ikke nogen undtagelse. Med CLA250 får du nemlig mange hestekræfter, uanset om coupéen kører på benzin eller el. Når bilen kører på både benzin og strøm, yder motoren imponerende godt med 218 hestekræfter til rådighed. Hvis bilen derimod kører på ren el, har du stadig 102 hestekræfter fra den stærke elmotor. Mercedes CLA250 er med andre ord et kraftfuldt valg, når det gælder coupé-modeller.

Vælg mellem leasing eller køb af din næste Mercedes

En lækker bil er mere end blot et transportmiddel. For mange er det en hverdagsluksus, og da det kan være svært at købe og eje en dyrere bil, giver vi dig også mulighed for at lease en Mercedes CLA250.

Leasing er overkommeligt for de fleste, og du betaler for råde- og brugsretten over bilen. Du kan trygt lease din næste bil hos os, da vi har 20 års erfaring inden for området.

Inden du beslutter dig for, om du vil købe eller lease en Mercedes CLA250 eller en af vores mange andre biler, er du velkommen til at tage en snak med en af vores bilrådgivere, som vil gøre sit bedste for at rådgive dig – både om valg af model og finansieringsform.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb