Land Rover Hybrid

En leasingaftale på en Land Rover-hybrid er til dig, som ønsker en luksusbil, hvor du både har fokus på miljøet og køreglæden. Den prestigefyldte bil kan blive din – og ovenikøbet til en knivskarp pris, hvis du opretter en leasingaftale her hos os. Vi har 20 års erfaring i leasingbranchen, så har du det mindste spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen strikker vi en god leasingaftale sammen til dig.

Gå hverken på kompromis med køreglæde eller komfort

Måske sidder du med den opfattelse, at du er nødsaget til at gå på kompromis på nogle parametre, når du vælger en hybridmodel. Dette er dog langt fra tilfældet med en Land Rover. De luksuriøse modeller har bevaret deres samme innovative teknologier og deres elegante og stilrene design, som er kendetegnet ved en almindelig Land Rover.

I vores udvalg finder du flere Land Rover-modeller, som er den perfekte kombination mellem en kraftig benzinmotor og en effektiv elmotor, der giver de bedste forudsætninger for en miljørigtig bil i luksusklassen. Med en Land Rover-hybrid kan du køre afsted i ethvert terræn med god samvittighed. Besøg vores showroom, og prøvekør din nye fremtidige bil.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb