Leasing af BMW X1 Hybrid

Hvis du gerne vil have en bil i ægte topklasse, skal du overveje at lease en BMW X1 Hybrid her hos Sand Jensen. Her får du høj komfort, masser af køreglæde og stor funktionalitet, som alt sammen er pakket ind i et lækkert og luksuriøst design.

Gennem vores leasingselskab Sand Jensen Leasing kan du lease din næste BMW, og med lang erfaring fra leasingbranchen garanterer vi, at du kommer hjem med en god leasingaftale.

Personvogn
BMW iX1
xDrive30 M-Sport 5 d
Kr. 3.995 pr. md.
Modelår
2023
1. registrering
31-03-2023
Kilometerstand
13.000
Brændstof
El

God brændstoføkonomi med en BMW X1 Hybrid

Hvis du gerne vil have alt det gode, du kender fra BMW, når det kommer til køreglæde, design og så videre, mens du på samme tid gerne vil gøre noget godt for miljøet, er en BMW X1 Hybrid det rette valg for dig. Her får du både en grøn elmotor og en praktisk benzinmotor, så du kan køre på grøn energi over kortere afstande i byen, og samtidigt tage på længere ture uden at skulle bekymre dig om ladestandere.

Hos Sand Jensen Automobiler kan vi hjælpe dig med at tage det rette valg i forbindelse med leasing af en ny bil, og så er du naturligvis altid velkommen til at kigge forbi vores showroom og se vores biler.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb