Nyere brugte Porsche Macan

Stort udvalg i nyere brugte Porsche Macan.

Søger du en nyere brugt Porsche Macan - fx. en Porsche Macan som er fyldt 36 måneder og til en fornuftig firmabilsbeskatning - så finder du altid et bredt udvalg hos Sand Jensen Automobiler i Silkeborg.

Den populære Porsche Macan kom på markedet i 2014 og blev produceret i modellerne Macan og Macan S i henholdsvis benzin og diesel - samt Macan GTS, Macan Turbo og Macan Turbo S. Siden faceliftet i 2018 har Porsche imidlertid udfaset dieselmotorene og producerer således i dag kun modellen med turbobenzin-motorer.

Faceliftet kommer først og fremmest til udtryk ved baglygterne. Her går der nu en LED-stribe på tværs af bagklappen, som det også er tilfældet på de øvrige nyere Porsche modeller. Derudover leveres den nye 2018-model i en stribe nye spændende farver, som fx. Mamba Green Metallic.

Søger du en nyere brugt Porsche Macan så finder du altid et stort udvalg hos Sand Jensen Automobiler. Med Macan modellen kombinerer Porsche den populære SUV med sportslige køreegenskaber. Og her tåler kun få andre modeller sammenligning. Søger du en konkurrent til en Porsche Macan så anbefaler vi, at du sammenligner med Audi SQ5, BMW X4 M40i og Mercedes GLC43 AMG.

Benyt vores leasingberegner og tilpas dit eget skræddersyede leasingtilbud på din favorit Porsche Macan. Når du har beregnet et tilbud, som er tilpas præcis dine behov og ønsker, så sender du blot beregningen til os med et enkelt klik. Herefter kontakter en leasingrådgiver dig hurtigst muligt og taler leasingforslaget i gennem med dig og eventuelt finjustere tallene så de matcher dine ønsker 100%.

Start med at finde din favorit Porsche Macan i vores store udvalg af nyere brugte modeller - og læs mere om modellen i vores FAQ afsnit i bunden af siden.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Hvornår blev Porsche Macan introduceret?

Porsche Macan modellen blev introduceret i 2014. I udviklingsperioden blev modellen internt hos Porsche kaldt Cajun - en sammentrækning af Cayenne og Junior. Porsche Macan deler platform med den første generation af Audi Q5 (2008-2017), mens motor, gearkasse, undervogn m.m. er unikt for Macan modellen. Derudover er Macan'en en smule længere og bredere end Audi Q5.

Premieren på Porsche Macan fandt sted på Los Angeles Auto Show i 2013, samt Tokyo Motor Show samme år. Salget blev herefter indledt i foråret 2014. 

Hvornår blev Porsche Macan faceliftet?

Porsche Macan blev faceliftet i 2018 og fik sin europæiske debut på Paris Motor Show. Efterfølgende startede produktionen af den faceliftede model i august 2018.   

Hvad omfatter faceliftet på Porsche Macan?

Faceliftet på Porsche Macan i 2018 omfatter en ny forkofanger og nye lygter med LED som standard. Bagenden har samme tværgående lygtebånd, som de seneste modeller af Panamera, Cayenne og 911. I kabinen er der tale om mindre justeringer, som fx. placeringen af luftdyserne i midterkonsollen, som nu er placeret under infotainmentsystemet. Samme infotainmentsystem er opdateret med en 10,9" touchskærm.

Derudover fås den faceliftede Porsche Macan i nye farver og fælg-designs. Motormæssigt lagde Porsche dieselversionen af Macan i graven i forbindelse med faceliftet. Samtidig fik alle de nye benzinmotorer fra Porsche partikelfilter.

Køreoplevelsesmæssigt har den nye Porsche Macan fået strammet undervognen en smule, men det er promiller forskellen skal måles i. Hvad enten man vælger modellen før eller efter 2018 får man markedets måske mest velkørende kompakte SUV. 

Hvilke motorer leveres Porsche Macan med?

Siden faceliftet i 2018 leveres Porsche Macan - eller nogen anden Porsche - ikke længere med dieselmotor. Til gengæld har alle nye benzinmotorer fra Porsche har fået partikelfilter.

Med faceliftet i 2018 lyder modelprogrammet på Macan som følger:

  • Basismodellen Porsche Macan med en 2,0 liters 4-cylindret turbomotor med 247 HK.
  • Macan S med en 3,0 liters biturbomotor med 354 HK og 480 Nm. Det rækker til en topfart på 254 km/t. og 0-100 km/t. på 5,1 sek.
  • Macan GTS med 380 HK og 520 Nm. Her er motoren en 6-cylindret 2,9 liters biturbo.
  • Macan Turbo, som har samme motor som GTS'eren - blot er der lukket mere op for hanen. Det betyder 440 HK og 550 Nm., hvilket rækker til en topfart på hele 270 km/t. og en acceleration fra 0-100 km/t. på 4,5 sek.

Før faceliftet i 2018 var der en dieseludgave af Macan S i programmet med en 3,0 liters 6-cylindret motor, der yder 258 HK. 
  

Hvor produceres Porsche Macan?

Porsche Macan produceret på Porsche fabrikken i Leipzig, Tyskland - samme sted som modellerne Cayenne og Panamera. I juli 2018 annoncerede Porsche, at de havde produceret og leveret flere end 350.000 enheder af Macan'en siden 2014. Heraf er flere end 100.000 solgt til det kinesiske marked.   

Hvad er forskellene på Porsche Cayenne og Porsche Macan?

Foruden den åbenlyse forskel i størrelsen, så er Porsche Macan tænkt som en mere sporty og agil version af storebroderen Porsche Cayenne. For eksempel har Porsche Macan en standard 7-trins dobbeltkoblings PDK gearkasse, som er hurtigere end Cayenne'ens blødere 8-trins Tiptronic gearkasse.

I det hele taget opleves Macan modellen mere dynamisk, mens Porsche Cayenne er den mere luksuriøse og rummelige Porsche SUV.


Hvad betyder Macan?

Macan betyder "tiger" på indonesisk og skal signalere hurtighed, agilitet og elegance. Under udviklingen af Macan modellen blev den internt hos Porsche kaldet Cajun, hvilket er en sammentrækning af storebroderens navn Cayenne og Junior.   

Hvem er konkurrenterne til Porsche Macan?

Søger du konkurrenterne til en Porsche Macan så søg blandt modellerne Audi SQ5, BMW X4 M40i og Mercedes GLC43 AMG.  

Hvad indeholder Sport Chrono pakken?

Sport Chrono pakken er ekstraudstyr, som blev tilvalgt ved bilens produktion. Pakken omfatter følgende:

  • Sport Plus knappen, der optimer den sportslige afstemning af undervogn, motor, gearkasse og lyd 
  • Launch Control, som sikrer optimal acceleration fra 0-100 km/t. 
  • Stopur til tidstagning af accelerationer
  • Performance display i Porsche Communication Management (PCM) systemet 

 

Hvad er Porsche Active Suspension Management (PASM)?

Porsche Active Suspension Management (PASM) er et elektronisk affjedringssystem, som sikrer optimal vejbeliggenhed på alle slags underlag. PASM regulerer individuelt støddæmperkraften ved hvert hjul og modvirker krængning i sving, samt sikrer en højere grad af komfort.

Porsche Active Suspension Management er ekstraudstyr på Porsche Macan og Porsche Macan S.

Hvad er Porsche Communication Management (PCM)?

Porsche Communication Management (PCM) er de samlede funktioner, som kan betjenes på skærmen i midterkonsollen. I de nyeste modeller betjenes Porsche Communication Management (PCM) systemet på en touchskærm.   

Findes Porsche Macan som hybridbil?

I modsætning til storebroderen Cayenne E-Hybrid, findes Porsche Macan ikke som plug-in hybrid. Til gengæld vil rygterne vide, at næste generation af Porsche Macan, som ventes på markedet i 2021, kommer i en 100% elektrificeret version. 

Hvornår kommer næste generation af Porsche Macan?

En ny generation af Porsche Macan forventes på markedet i 2021. Og der bliver tale om en helt ny model i alle henseender. Ikke mindst kommer Porsche Macan som elbil baseret på alle de erfaringer Porsche fabrikken har gjort sig med den elektriske Taycan model. Sideløbende med den elektriske Macan vil modellen stadig kunne leveres med forbrændingsmotor.  

Hvor meget koster det at forsikre en Porsche Macan?

Præmien på en bilforsikring med kasko af en Porsche Macan varierer afhængig af føreren og ikke mindste modellen (fx. antal hestekræfter).

Tegner man en leasingaftale på sin Porsche Macan hos Sand Jensen Leasing A/S kan vi imidlertid tilbyde en bilforsikring via Topdanmark til en årlig præmiesum fra kr. 8.689. Hør nærmere hos en af vores leasingrådgivere.     

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb