Mercedes GLA250

Mercedes GLA250 er en SUV med et godt udsyn, lækkert design, topkvalitet inden for sikkerhed og super komfort i alle sæderne. Du skal vælge en SUV, hvis du gerne vil have nem, høj indstigning og et godt udblik fra førersædet. Generelt sidder man højt i en SUV, da det er et rummeligt stykke køretøj, hvor køreglæden er helt i top. Dette er SUV-modellen til de kvalitetsbevidste.

Tre forskellige motorvarianter – valgfrihed med Mercedes GLA250

De tre forskellige motorvarianter af Mercedes GLA 250 er opdelt i to forskellige benzinmotorer og en benzin/el-hybrid. Mercedes har et stort udvalg af SUV-modeller, og de har også flere forskellige varianter af deres GLA-model. Du kan også finde Mercedes GLA i varianterne 200 og 220.

Vi har med stor sandsynlighed den Mercedes GLA250-model hjemme, som du er interesseret i, og vi står klar til at tage imod dig, så du kan prøvekøre den. Du kan booke en prøvetur ved at klikke ind på den enkelte bil.

I tilfælde af at vi ikke har din foretrukne model hjemme, så er vi naturligvis behjælpelig med at bestille den hjem til dig. Tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde din drømmebil til dig.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb