Maserati leasing

Den italienske fabrikant af biler i luksusklassen, Maserati, producerer biler, der kan feje benene væk under dig. Med en høj performance og et lækkert sportsdesign kan du se frem til fornyet køreglæde - selv på de korte strækninger. Tag et kig på udvalget af modeller fra Maserati, som kan leases her hos Sand Jensen Leasing.

Vælg imellem en Maserati SUV og mange andre modeller

Er der en bestemt Maserati, du drømmer om? Under hver model finder du vores leasingberegner – brug den til at beregne dit leasingforslag baseret på dine ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde den konkrete model, som du er på udkig efter. Vi har over 50 års erfaring inden for branchen og et tæt netværk i Tyskland med mulighed for at hente bestemte modeller hjem. Vi tør derfor godt love, at vi er den rette samarbejdspartner for dig, der ønsker en seriøs og troværdig forhandler af din kommende Maserati - hvad end det er en Maserati SUV eller en af vores andre modeller, som du finder her på vores hjemmeside.

Ønsker du at bese vores Maserati leasing-modeller, er du altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske showrooms, der ligger placeret i både Silkeborg og Flensborg.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb