Leasing af luksusbiler

Leasing af nyere brugte premiumbiler.

Sand Jensen Leasing A/S tilbyder et skræddersyet leasing produkt - Premium Leasing - der baserer sig på de cirka 200 biler, vi har til at stå på lager i vores udstillinger i Sil­keborg og Flensborg. 

Det drejer sig om håndplukkede modeller, der appellerer bredt i farve og sammensætning, og som har gennemgået en af branchens mest pertentlige klargøringsprocesser og som inkluderer en række tryghedsskabende elementer.

Rene Sand Jensen leasingrådgiver

Hvad er Premium Leasing?

En Premium Leasing kontrakt omfatter en række tryghedsskabende elementer - blandt andet en forsikring, der dækker motoren og gearkassen. Endvidere påtager Sand Jensen Leasing sig risikoen for en evt. regulering af registreringsafgiften. Vi indestår for registreringsafgiftens størrelse, og der vil ikke blive foretaget efterregu­leringer. Endelig yder vi 24 måneders reklamationsret – også til erhvervskunder. Skulle der opstå et problem med bilen, tager vi hånd om det på vores værksted i enten Silkeborg eller Flensborg indenfor 24 timer og sender kunden afsted i en gratis erstatningsbil.

Er din drømmebil ikke blandt vores cirka 200 lagerbiler, så finder vi den med garanti i vores kæmpe udenlandske netværk. 

Kontakt os på telefon 78 77 17 51 for uddybende information eller start med at beregne dit eget leasingtilbud på en af vores biler.

Søg leasingbil Læs om import af bil

 

Sandjensen 7674 Edit Web

Hvad koster Premium Leasing?

Sand Jensen Leasing tager et fast beløb på kr. 25.000 ex. moms for at håndtere importen. Det beløb dækker en forsikret hjemtransport af bilen, toldsyn i Danmark samt en professionelt klargjort bil med mekanisk CarGarantie og 24 måneders reklamationsret.

Derudover tages der 5% i honorar af den tyske indkøbspris. Hvis bilen har en værdi af fx. kr. 800.000 i Danmark svarer honoraret til cirka kr. 12.500 ex. moms. For det beløb har vi forhandlet prisen og afdækket bilens historik samt alle faldgruber.

Udfyld formular

 

Sandjensen Rene 6561 Edit

Beregn dit eget leasingtilbud

Søg blandt flere end 100 leasingbiler her på hjemmesiden og beregn dit eget skræddersyede leasingtilbud, der er tilpasset dine individuelle behov og ønsker i forhold til fx. engangs­ydelse og kørselsbehov.

Skulle der opstå et spørgsmål, så er vores chatfunktion bemandet døgnet rundt og sidder klar til at hjælpe dig videre. 

Når du landet på et resultat, som du ønsker at indgå i en videre dialog omkring, så sender du blot med enkelte klik det hele til os, hvor­efter vi kontakter dig og taler det hele igennem og eventuelt finjusterer tallene.

Søg og beregn

 

Direct og Premium leasing koncept

Inkluderet i en Premium Leasing kontrakt

I illustrationen fremgår de enkelte elementer, der er inkluderet i henholdsvis en Direct Leasing og Premium Leasing kontrakt. Premium Leasing afskiller sig først og fremmest ved at inkludere en række tryghedsskabende elementer som fx. 

  • GarGarantie forsikring på motor og gearkasse

  • 24 måneders reklamationsret

  • Professionel kosmetisk og mekanisk klargøring
Steffen Meldgaard Greve leasingrådgiver

Kontakt os hvis du har spørgsmål

 

Flexleasing Merceds BMW Audi Porsche

6 grunde til af vælge Sand Jensen Leasing

  • Sand Jensen Leasing var blandt pionererne i leasingbranchen og med 20 års erfaring har vi aldrig stået stærkere.

  • Sand Jensen Leasing indestår for en eventuel regulering af registreringsafgiften i leasing­kontraktens løbetid.

  • Sand Jensen Automobiler har importeret biler i 50 år og drevet bilforretning i Tyskland i 20 år. Navnet er kendt i hele Tyskland.

  • Sand Jensen Leasing tager din bil i bytte til markedspris – både med og uden registreringsafgift.

  • Sand Jensen Leasing formidler en CarGarantie forsikring på din nye leasingbil, der dækker motor og gearkasse.

  • Sand Jensen Leasing tilbyder alle former for leasing, uanset om kunden ønsker at indestå for restværdi eller ej.
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb