Range Rover Leasing

En Range Rover er et ikonisk køretøj, der først og fremmest er kendt for sin unikke køredynamik. Med et firhjulstræk er den særligt velegnet til terrænkørsel, hvor almindelige biler for længst ville stå af. Overvejer du derfor leasing af en bil, der kan være din tro følgesvend under alle slags forhold, så bør du helt klart kigge nærmere på dine muligheder for leasing af en Range Rover.

Personvogn
Land Rover Range Rover 5,0
SCV8 Autobiography aut. 5 d
Kr. 7.495 Kr. 6.795
Modelår
2017
1. registrering
12-05-2017
Kilometerstand
71.000
Brændstof
Benzin

 

Vi har over 20 års erfaring inden for leasing

Hos Sand Jensen Automobiler har vi været inden for leasingbranchen i mere end 20 år. Derfor har vi et gennemgående kendskab til alle leasingaftaler samt deres unikke fordele og ulemper. Vælger du gennem os, kan du derfor altid se frem til:

  • Professionel rådgivning - vi kan besvare alle dine spørgsmål vedrørende både biler og leasingaftaler.
  • Stort udvalg af biler - vi har et tæt samarbejde med det tyske marked og udbyder derfor de bedste kvalitetsbiler til vores kunder.
  • CarGarantie forsikring - når du vælger leasing gennem os, får du automatisk en forsikring med på både motor og gearkasse.

Har vi vakt din nysgerrighed? Kontakt os allerede i dag for at blive klogere på, hvad vi kan tilbyde dig af leasingaftaler.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb