Mercedes A250 hybrid

En Mercedes er en lækker model af flere grunde: den gode komfort, køreegenskaberne og det kendte design. Mercedes er alt i alt et bilmærke, som emmer af luksus – og dette er ingen undtagelse med A250 hybrid-modellerne. Mercedes' A250 er en lille bil i luksusklassen. Den kan køre langt på literen, og dens kabine er rummelig af en mindre bil at være.

 

Køb eller leasing af Mercedes A250 hybrid

At købe en bil kan være en stor udgift. Derfor har du heldigvis mulighed for at lease en Mercedes A250 hybrid hos os i Sand Jensen Leasing. Både køb og leasing er en mulighed for langt de fleste af bilmærkerne og -modellerne her hos Sand Jensen Automobiler.

Der er mange gode grunde til at vælge en lækker, lille hybridbil. Bilens batteri er hurtigt til at lade op, og du kan forvente at kunne køre mellem 50 og 60 km på én enkelt opladning. Hvis det ikke er nok, så kan du enten lade op på vejen, eller også kan du gøre brug af plugin-hybridbilens benzinmotor.

Hvis du er interesseret i Mercedes A250 plugin-hybrid eller en af alle de andre Mercedes-modeller, vi forhandler og leaser ud, så er du velkommen til at komme forbi vores showroom.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb