Mercedes C300

Mercedes har flere forskellige klasser af biler. Deres A-klasse er typisk små biler (hatchback eller sedan), hvorimod B-klassen er en mindre bil af typen hatchback. Derudover har Mercedes også C-klassen, som blandt andet omfatter stationcarhybriden C300, cabriolet, sedan og coupé.

Mercedes C300 skiller sig bl.a. ud fra Mercedes' andre biler ved at være en plugin-hybrid, der både fås som el/benzin og el/diesel.

 

Mercedes C300 hybrid – en stationcar med mange hestekræfter

Jo større en bil er, desto flere hestekræfter har den som udgangspunkt, da den skal kunne flytte sig selv og eventuelt en trailer. En mindre bil kan have sværere ved at trække en anhænger, men for de store biler burde det ikke være noget problem at spænde noget bagefter. Det gælder i hvert fald også for Mercedes C300 hybrid, som kommer med forskellige hestekræfter alt efter, om den kører på benzin, diesel eller el.

Dieselmotoren i C300-modellen yder 194 hestekræfter, mens benzinmotoren yder helt op til 211.

Hvis du bor tæt på Flensborg og gerne vil besøge vores showroom der, så skal du ikke være bekymret for, om du kan kommunikere med vores medarbejdere. For i Flensborg har vi både danske og tyske medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at besøge vores showroom i Silkeborg.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb