Velkommen til Sand Jensen Automobiler

Mercedes, BMW, Audi og Porsche i Silkeborg.

Grundlægger Per Sand-Jensen startede som nyudlært mekanikersvend i 1969 med at sælge biler under åben himmel fra en plads på Nørrevænget i Silkeborg. Det skulle blive starten på et erhvervseventyr, som foreløbigt er kulmineret med et 50 års jubilæum og en samlet koncern, som foruden bilhus i Silkeborg og Flensborg også omfatter leasingselskabet Sand Jensen Leasing A/S. Læs mere om Sand Jensen Automobiler her på siden. 

Vi har altid cirka 200 biler på lager og med en omsætning på flere end 1.000 biler om året sker der hele tiden en udskiftning.

Vores speciale er nyere brugte biler til såvel private som erhvervslivet - særligt i mærkerne Mercedes, BMW, Audi og Porsche. Ingen andre steder i Danmark er det muligt at se, prøve og sammenligne et tilsvarende antal af de tyske kvalitetsmærker i alle udstyrsniveauer.

Historien om Sand Jensen Automobiler

Det hele startede i 1969

Konjunkturerne var gunstige og efter 3 år blev det nødvendigt at flytte forretningen til bedre forhold på Viborgvej 12 - overfor den nuværende placering.

Den første brugte importerede Porsche skabte telefonstorm, og Per Sand Jensen var ikke sen til at følge succesen op med import af nyere Mercedes-modeller. Med denne blev der skabt en helt ny kundekreds, som gennem årene er vokset støt og roligt.

Efter den første oliekrise i begyndelsen af 70'erne opbyggede Per Sand Jensen, sideløbende med bilforretningen, en betydelig forretning baseret på salg af nye og brugte motorcykler med et salg på 800 stk. om året. Motorcykelforretningen fik i 1991 egne flotte lokaler på Viborgvej 13, og figurerede en overgang som landets største.

Tiderne skiftede og stabiliserede konjunkturer og benzinpriser fik atter kunderne til at vende sig mod 4-hjulet transport.

I dag fremstår Sand Jensen Automobiler A/S som en moderne bilforretning med tilbehørsbutik, værksted og tilsvarende datterselskab i Flensborg.


Sandjensen Rene 6561 Edit

Salg, leasing og service

I 50 år har vi hos Sand Jensen Automobiler drevet bilforretning og importeret luksusbiler fra udlandet. Vores ildhu og høje kvalitetsniveau er anerkendt i hele landet, men vi hviler ikke på laurbærrene. Til stadighed er vores målsætning, at levere den højeste standard i branchen under mottoet: Livet er for kort til kedelige biler.

Når vores eget udvalg på 200 biler ikke rækker, så fortsætter vi søgningen efter din drømmebil via vores europæiske netværk. Processen foregår naturligvis i tæt dialog med dig.

Når bilen er fundet og transporteret til Silkeborg varetager vores eget værksted den tekniske og kosmetiske gennemgang af bilen, så alle forventninger imødekommes på afleveringsdagen.

Læs mere om den samlede pakke vi tilbyder kunder, der søger drømmebilen i Europa. Eller hæft dig blot ved disse overskrifter:
 

  • Stort europæisk netværk med adgang til andre biler end blot udvalget på Mobile.de.
  • Vi indestår for afgiftsreguleringer og andre overraskelser.
  • Vi råder over et professionelt værksted og er aut. BMW Service partner.
  • Alle opgaver varetages in-house hvilket optimere processen og sikre den højeste kvalitet.
  • Vi kan skræddersy en finansierings- eller leasingløsning.
  • Vi yder 2 års reklamationsret på bilen. Også på leasingkontrakter og til erhvervskunder.
Læs mere
Sand Jensen Automobiler i Silkeborg

Internationalt netværk af bilforhandlere

Vores netværk i hovedsageligt Tyskland er opbygget over 50 år og rækker langt ud over de gængse platforme som Mobile.de og Autoscout24.de. Vi går ind af bagdøren hos autoriserede forhandlere, leasingselskaber, importører og auktionshuse i hele Europa og køber ofte partier på 5-10 biler af gangen og opnår derved attraktive rabatter.

Ligeledes betragtes vi med vores tilstedeværelse i Tyskland, i form af et af Nordtysklands største bilhuse, Autohaus Sand Jensen GmbH i Flensborg, som en seriøs kollega, der mestre forretningskulturen og kommunikere fejlfrit. Derved undgås også misforståelser, der kan føre til forsinkelser eller endnu værre; en bil som ikke lever op til forventningerne.

Læs om Autohaus Sand Jensen

 

Åbningstider hos Sand Jensen Automobiler

Hjemtagning af bilen fra Tyskland

Søger du forgæves den bil, som lige præcis matcher dine ønsker, så lad os hjælpe dig med at finde den i vores internationale netværk.

Når vi varetager hjemtagningen af din ønskebil slipper du for alle bekymringer og ærgerlige overraskelser som fx en tilrøget kabine. Vi indestår for afgiftsreguleringer og sørger for korrekt momsbehandling. Endvidere garantere vi, at bilen ikke har været trafikskadet og i øvrigt lever op til beskrivelsen, hvad angår udstyr, kilometerstand, årgang etc. Hjemtransport og forsikring er ligeledes en del af servicen.

Læs mere

 

Silkeborg BMW Service værksted

Komplet bil-leverandør

Med værkstedet som en integreret del af vores forretning, har vi det fulde overblik omkring bilen in-house lige fra afgifter, told og forsikring til den kosmetiske og tekniske klargøring af bilen. Således holdes arbejdsgangen i kort snor og bilen er altid under samme tag. Det optimerer processen og sikre, at vi kan leve op til vores høje kvalitetsstandard, samt naturligvis levere bilen til tiden.

Læs om værksted

Hvad enten du ønsker at lease eller finansiere bilen kan vi tilbyde en skræddersyet løsning, der dækker netop dit behov. Vi rådgiver ligeledes omkring beskatning af firmabil.

Uanset din nuværende bils mærke og model tager vi den i bytte til gældende markedspris.

Kontakt
Aut. BMW Service Sand Jensen Automobiler

Autoriseret BMW Service i Silkeborg

Som autoriseret BMW Service værksted er vi opdateret til fingerspidserne og råder over alt i moderne måleudstyr og BMW-tester. Vi benytter kun originale reservedele og kan udlæse bilen for evt. aktioner, som kun BMW værksteder udbedre gratis.

Læs mere


Foruden BMW Service er vi specialister i Mercedes, Audi og Porsche. Vi har mekanikere med 10, 15 – ja 30 års erfaring med Mercedes, Audi og Porsche. På vores topmoderne og professionelle værksted arbejder 20 svende og 5 lærlinge med den seneste nye teknologi, der sikre dig den optimale start med din nye bil.

Foruden værksted har vi malerafdeling, pladesmed, klargøring og dækcenter under samme tag. Værkstedet servicere naturligvis også meget gerne bilen for dig fremadrettet; fx i form af en servicekontrakt.

Læs mere

 

Mini Countryman Cooper SE 1,5 aut. ALL4 Hybrid

ISO certificeret miljøpolitik

Sand Jensen Automobiler A/S ønsker at fremstå som en automobilvirksomhed, der er på forkant med udviklingen indenfor miljøområdet.

Vi ønsker at vise omverdenen, at virksomheden prioriterer miljøet meget højt ved at leve op til kravspecifikationen DS/EN ISO14001.

Vi forpligter os ikke kun til at opfylde gældende lovgivning, men vil gøre mere for miljøet end lovgivningen kræver, herunder at overholde miljøkrav fra BMW.

Læs mere


Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb