Autohaus Sand Jensen GmbH

Nordtysklands mest moderne bilforretning ligger i Flensborg.

Nordtysklands mest moderne bilforretning ligger i Flensborg og har kunder i hele Europa.

Autohaus Sand Jensen i Flensborg er et herligt kultursammenstød mellem den åbne danske imødekommenhed og den velkendte tyske ordenssans. Der er omtrent lige så mange danske ansatte som tyske, så der er ingen sprogbarriere. Det gælder både i salgsafdelingen, når bilen skal klargøres og ved de efterfølgende serviceeftersyn, der naturligvis er til de lave tyske priser.

Sandjensen Flensburg 1632

Bilsalg og værksted til danskere

Autohaus Sand Jensen GmbH er Nordtysklands mest moderne bilhus med ét stort udstillingsrum og mere end 200 biler udstillet. 

Autohaus Sand Jensen kan tilbyde danske kunder, at tage deres nuværende bil i bytte og ordne alt det praktiske, hvis de ønsker at tage bilen hjem til Danmark. Derfor har alle vores nyere brugte biler to priser. En tysk i euro og en dansk i kroner. Det gælder også vores tilbehørsbutik, hvor du blandt andet kan finde de helt rigtige alufælge til lave tyske priser.

Fleksibilitet og service er nøgleordene hos Autohaus Sand Jensen. Vi ordner alle de praktiske detaljer, når du handler bil hos os. Dermed får du adgang til en perlerække af biler, der sjældent ses på det danske marked. Har du særlige ønsker, så sikrer vores vidtstrakte netværk, at vi kan matche alle behov.

Mottoet lyder "Das automobile Erlebnis" - oversat til dansk: "Den største biloplevelse". Sådan er det i vores tyske bilhus.

Se åbningstider
Sandjensen Flensburg 1750 Edit

Lav tysk moms på værkstedet

Autohaus Sand Jensen er et herligt kultursammenstød mellem den åbne danske imødekommenhed og den velkendte tyske ordenssans. Der er omtrent lige så mange danske ansatte som tyske, så der er ingen sprogbarriere. Det gælder både i salgsafdelingen, når bilen skal klargøres og ved de efterfølgende serviceeftersyn, der naturligvis er til de lave tyske priser.

Værkstedet på 1.600 kvm. stod klar i begyndelsen af 2007, og her kan vi servicere og reparere alle biltyper. På grund af den lavere tyske moms på 19%, samt billigere reservedele og arbejdsløn er der store besparelser at opnå syd for grænsen og hos Autohaus Sand Jensen behøver du ikke bekymre dig om sprogkomplikationer eller kvaliteten af serviceeftersynet.

Book tid på værkstedet
Sandjensen Flensburg 1709

Over 20 år i Tyskland

De tyske kunder kendte ikke Autohaus Sand Jensen på forhånd. Vi startede ganske vist virksomheden helt tilbage i 1998, men det var for alvor i 2004, at planerne omkring bilhuset tog fart.

En grund med uhørt god beliggenhed blev indkøbt midt i Flensborgs attraktive bilby. Den 13.000 kvm. store grund tilhørte tidligere Abelbyer Meierei. Alle bygninger, undtagen det høje lagertårn, blev revnet ned, og i løbet af et år blev et moderne bilhus med en stærk grøn profil bygget. Som den eneste bilforretning i det nordtyske må vi vaske biler udendørs, da det topmoderne kloaksystem kan filtrere vand og olierester. Alt regnvand fra taget opsamles og bruges i dagligdagen - så der er tænkt på miljøet.

Besøg hjemmeside

 

Sandjensen Flensburg 1807 Edit

Tyske og danske kunder

Autohaus Sand Jensen sælger årligt flere end 2.000 biler fordelt på nye og brugte til såvel tyske som danske kunder. Derudover sælger vi tysk indregistrerede biler til danskere med kørselsbehov i udlandet.

Endvidere tilbyder Autohaus Sand Jensen et koncept omkring salg og leasing, til danske firmaer der starter i Tyskland, ligesom vi arbejder med eksport af biler til øvrige EU-lande til såvel private som forhandlere.

Læs om tax free service


På værkstedet servicerer vi i stor udstrækning danske kunder - særligt fra det sønderjyske område.

Læs om værkstedet
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb