Leasing af BMW 225xe

En BMW 225xe er en lækker bil, som giver dig alle de fordele, du kender fra BMW. Det er en bil i den mere luksuriøse ende, som vil leve op til alle dine forventninger, når det kommer til komfort, køreegenskaber og generelt kvalitet.

Her hos Sand Jensen Automobiler finder du altid et stort udvalg af BMW-biler, hvilket bl.a. inkluderer BMW 225xe, BMW 225xe Hybrid og BMW 225xe Active Tourer, som du kan lease til gode priser gennem Sand Jensen Leasing.

Høj køreglæde og god økonomi med en BMW 225xe Hybrid

Hvis du gerne vil spare på benzinen og derved gøre noget godt for både din pengepung og miljøet omkring dig, så er en BMW 225xe Hybrid det helt rette valg for dig. Med en BMW 225xe Hybrid får du det bedste fra benzinbilens og elbilens verden, da du altid kan skifte mellem de to motortyper efter behov, hvilket bl.a. er praktisk, hvis du ofte kører både i byen og over længere afstande på landet.

Med en BMW 225xe Hybrid får du samme høje køreglæde, som du får i hvilken som helst anden BMW i denne klasse, og der er således ikke tale om et kompromis, selvom du vælger hybrid.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb