Leasing af Mercedes E300

Med leasing af en Mercedes E300 får du både en smuk og komfortabel bil, med alt hvad du har brug for af sikkerhedsudstyr – det er jo en Mercedes. Mercedes E300 kombinerer køreglæde med komfort, og er derfor perfekt som enten firmabil eller familiebil med plads til både familie og bagage. Og så kan den fås med både diesel-, benzin og hybridmotor. Kør med din egen stil i din Mercedes E300.

Personvogn
Mercedes E300 de 2,0
AMG Line stc. aut. 5 d
Kr. 3.495 pr. md.
Modelår
2021
1. registrering
01-06-2021
Kilometerstand
107.000
Brændstof
Diesel

 

Mercedes E300-leasing med Sand Jensen Automobiler

Når du leaser din Mercedes E300 hos Sand Jensen Automobiler, får du verdensklasse service og vejledning gennem hele processen. Du kan starte med at finde en bil på vores hjemmeside, og prøve vores leasingberegner, som findes ved hver enkelt bil. Så få du en ide om, hvilken type leasing, du har brug for.

Du kan også komme forbi vores showroom i Silkeborg eller Flensborg. Så tager vi en snak og finder den helt rette bil og leasingløsning til dig. Har du svært ved at finde en bil i vores stående sortiment, så fortvivl ikke. Vi hjælper dig med at tjekke det tyske marked og importerer bilen, hvis du finder drømmebilen syd for grænsen. Vores kontakter og vores mangeårige erfaring åbner døre, så vi kan finde lige den bil, der gør dig glad.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb