BMW 545E

Synes du også, at livet er for kort til kedelige biler? Lad den populære model 545e-hybrid fra BMW blive din med en god leasingaftale hos Sand Jensen Automobiler.

BMW’s 5-serie byder på den lækre plugin-hybrid-model kaldet 545E, hvor den kraftige 6-cylindrede benzinmotor har fået selskab en af elmotor. Når du trykker på speederen, så vil du hurtigt opleve en imponerende køredynamik, som er sjældent set.

En kraftfuld og lynhurtig bil

En BMW 545e-hybrid er en anmelderrost model, som har høstet en masse stjerner hos eksperter i diverse bilmagasiner. Med dens kraftfulde motor er den én af de hurtigste biler på markedet i skrivende stund.

Hvis du ønsker en leasingaftale hos et firma, der har mere end 20 års erfaring med en enorm viden omkring BMW, så bør du vælge os her hos Sand Jensen Automobiler. Besøg vores showroom, og prøvekør din nye BMW 545e xDrive.

Vi guider og rådgiver dig på allerbedste vis omkring leasing af en BMW 545e. Du får en leasingaftale i hus, som tilgodeser alle dine behov. Slip bekymringer om utidige værkstedsregninger, og drøn afsted på motorvejene med din nye drønsmarte BMW-hybridbil i topklasse.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb