Audi e-tron Leasing

Audi e-tron er en stor og rummelig SUV – men også en innovativ elbil med en klog inddragelse af den nyeste teknologi på området. E-trons indre består af to elmotorer med dertilhørende elektrisk firhjulstræk, så du altid er garanteret en høj performance under alle slags forhold og med omtanke for miljøet omkring dig.

Grønnere kørsel? Det skal Audi selvfølgelig også være med på! Audi e-tron er den tyske bilproducents svar på en elbil, og dermed den første af slagsen, som er serieproduceret. I dag findes Audi e-tron ikke kun i den klassiske model, men også som e-tron Sportback, e-tron S, e-tron GT, Q4 e-tron og mange flere. Med andre ord kan vi garantere, at der i Audis sortiment findes en elbil for enhver! 

Personvogn
Audi e-tron 50
S-line Sportback quattro 5 d
Kr. 3.200 pr. md.
Modelår
2021
1. registrering
23-11-2020
Kilometerstand
28.000
Brændstof
El
Personvogn
Audi Q4 e-tron 40
Attitude 5 d
Kr. 2.717 pr. md.
Modelår
2023
1. registrering
28-02-2023
Kilometerstand
22.000
Brændstof
El
Personvogn
Audi Q8 e-tron 55
S-line Sportback quattro 5 d
Kr. 5.230 pr. md.
Modelår
2024
1. registrering
26-06-2023
Kilometerstand
9.000
Brændstof
El

 

Drømmer du om en elbil fra Audi?


Audi har uden tvivl taget elbilen til sig og leverer et udvalg, som er svært ikke at være imponeret over. Hos Sand Jensen Automobiler er vi specialister i salg af nyere brugte biler, og Audi er et af de mærker, som vi især beskæftiger os meget med.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Audi e-tron er en af de større elbiler på markedet. Derudover har den en rækkevidde på omkring 400 km, hvilket gør den velegnet til længere køreture. Med den rette planlægning kan du altså nøjes med at oplade derhjemme, men hvis der opstår et akut behov, findes der også et bredt udvalg af opladningsmuligheder på farten.

I bilen er inkluderet e-tron-specifikke tjenester, som fx viser dig den bedste rute med nødvendige ladestationer.

Med en Audi e-tron får du en elbil med højt til loftet og god benplads for en behagelig køretur samt kvalitetsmaterialer, som sikrer den eksklusivitet, som Audi er så kendt for. Kontakt os allerede i dag, hvis Audi e-tron er en bil for dig.

 

Du kan lease din kommende e-tron gennem os

Hos Sand Jensen Automobiler finder du et stort udvalg af modeller fra Audi e-tron. Vi har mere end 50 års erfaring i branchen, og vores ekspertfelt er netop inden for biler i topklassen såsom Audi, Mercedes, Porsche og BMW. Med os er du derfor altid sikret:

  • Kompetent rådgivning - vi rådgiver dig både om valget af din leasingaftale samt den enkelte bilmodel, så du er sikker på at få allermest udbytte af din bil i fremtiden.
  • Fleksible leasingaftaler - vi kan guide dig om dine muligheder for at få skræddersyet aftaler, der lever op til dine behov i hverdagen og som skaber et stabilt transportbudget.

Vil du høre mere om dine muligheder for at lease en Audi e-tron gennem os? Tøv ikke med at kontakte os allerede nu, så vi kan besvare alle dine spørgsmål.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb