Sæsonleasing

Periodebegrænset leasing af sæsonbiler.

Drømmer du om at køre i en lækker cabriolet om sommeren og en solid og sikker SUV om vinteren, så kan du med fordel benytte dig af sæsonleasing.

Sæsonleasing har en række fordele i form af, at du kun betaler for indregistrering af bilen i de måneder, som du faktisk kører i bilen. Dermed har du frihed til at lease op til 2 biler om året - som matcher sæsonens vejr og dit humør.

Læs videre, og få svar på de mest gængse spørgsmål om sæsonleasing.

Rene Sand Jensen leasingrådgiver

Hvad er sæsonleasing?

Sæsonleasing betyder at bilen kun er indregistreret et ønskede antal måneder, for eksempel 6 måneder, om året. Typisk vil betalingen forløbe over hele året, men prismæssigt afspejle, at der kun er betalt afgift for et aftalt antal måneder.

Bilen står uden plader i de måneder, hvor den står stille og afventer næste sæsonstart. Derved undgår du beskatning af bilen i de måneder, hvor den ikke kommer ud og køre.

Sæsonleasing er dermed oplagt for cabrioleter og SUV'er, der bruges enten om sommeren eller til vinterbrug. Ved at sæsonlease din bil med et begrænset antal aktive måneder, er der helt nye muligheder for at du kan få din drømmebil uanset årstid.

Sand Jensen Silkeborg

Priseksempel på sæsonleasing

Vi har regnet følgende eksempel på sæsonleasing af en Audi R8 4,2 FSi Spyder Quattro S-tr. baseret på et gennemsnit over 12 måneder, hvor 7 mdr. er aktive og 5 måneder er passive. Kør på 1. klasse om sommeren og spar penge om vinteren.

Gns. månedlig ydelse kr. 4.074 ex. moms
Gns. forsikringsudgifter kr. 586 ex. moms

AKTIV PERIODE:
Udbetaling: 140.000 ex. moms
Mdl. ydelse kr. 5.464 ex. moms
Restværdi kr. 390.000 ex. moms

PASSIV PERIODE:
Udbetaling kr. 0
Mdl. ydelse kr. 2.128 ex. moms
Restværdi kr. 390.000 ex. moms

Flexleasing sandjensen

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb