Leasing af Mercedes E-klasse

Hvis du leaser en Mercedes E-klasse, får du en bil, som udstråler luksus, fart, komfort og overlegenhed. Hos Sand Jensen Automobiler kan vi hjælpe dig med at finde den Mercedes E-klasse, du ønsker dig at lease. Du kan få et overblik blandt vores mange biler online, eller i vores showrooms i Silkeborg og Flensborg.

Personvogn
Mercedes E300 de 2,0
AMG Line stc. aut. 5 d
Kr. 3.495 pr. md.
Modelår
2021
1. registrering
01-06-2021
Kilometerstand
107.000
Brændstof
Diesel

Leasing af en Mercedes E-Klasse med Sand Jensen

Med en Mercedes E-klasse kan du køre rundt med selvtilliden i orden, for bilen oser af netop det med sine stramme linjer og ikoniske design. Det gælder både udvendigt og indvendigt. Der er tænkt over tingene, så bilen ikke kun ser luksuriøs ud, men også er funktionel med udsøgt komfort og en motor, der svarer igen med det samme.

Hvis du leaser en Mercedes E-klasse hos Sand Jensen Automobiler, så sørger vi for, at du får alle muligheder for at få den bedste bil, på den bedste aftale, til de bedste vilkår.

Vi kan ovenikøbet hjælpe dig med at finde en bil gennem vores store netværk i Tyskland, hvis du ikke lige finder en, du kan lide bland dem, vi har stående. Finder du en interessant bil, kan du prøve vores leasingberegner – her kan du få en ide om, hvilken aftale der vil passe bedst til dig.

 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb