Volvo leasing

Volvo er et anerkendt svensk mærke i bilindustrien, der er kendt for høj sikkerhed, kvalitet og smukt design, hvilket skinner igennem samtlige Volvo-modeller. Er du til komfort og en stærk motorkraft, så bør du overveje at lease din næste Volvo her hos Sand Jensen Leasing.

Vi har et stort udvalg af Volvo-modeller til leasing

På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af Volvo-modeller, hvor du kan finde alt lige fra stationcars til SUV’er. Derudover har vi to fysiske showrooms beliggende i Silkeborg og Flensborg, hvor du har mulighed for at bese vores modeller rent fysisk. Desuden står vi altid klar til at hjælpe dig med at besvare alle dine spørgsmål, så du er sikker på at vælge den helt rette leasingaftale- og bil.

Du kan også beregne dit eget leasingforslag baseret på dine ønsker og behov med vores leasingberegner, som du finder ved at klikke på den Volvo, du drømmer om.

Med over 50 års erfaring bag os har vi efterhånden en stor kundeportefølje, og vi ser derfor os selv som en seriøs og troværdig samarbejdspartner, der kan sikre dig en økonomisk god leasingaftale, der læner sig op ad dine behov i hverdagen. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om dine muligheder.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb