BMW iX3 leasing

Med BMW iX3 får du en knivskarp elbil spækket med den nyeste teknologi, hvor du ikke skal gå på kompromis med den velkendte BMW-køreglæde på trods af, at din kørsel bliver grønnere. Sand Jensen Automobiler er en bilforhandler med en særlig forkærlighed for de tyske kvalitetsmærker. Det har også resulteret i, at det ingen andre steder i Danmark er muligt at se, prøve og sammenligne et tilsvarende antal af disse mærker.

Personvogn
BMW iX3
Charged Plus M-Sport 5 d
Kr. 2.851 pr. md.
Modelår
2023
1. registrering
07-02-2023
Kilometerstand
32.000
Brændstof
El

 

En sporty elbil fra BMW


Selvom der er tale om en elbil, får du fortsat en imponerende mængde udstyr, hvor der hverken er sparet på komfort eller sikkerhed. BMW iX3 er udstyret med en rækkevidde på op til 460 km, og det giver rig mulighed for at drage ud på både kortere og længere eventyr. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at forskellige forhold påvirker ræddevidden – heriblandt køremåde, udstyr og vejrforhold.

Bilens interiør og kabine er i topklasse, og det er ingen undtagelse med bilens ydre, som også er spækket med højdepunkter, der afspejler den elektriske natur. Til sammen giver det en mere dynamisk, effektiv og innovativ BMW – en elbil ud over det sædvanlige!

Kontakt os allerede i dag, hvis BMW iX3 er den helt rigtige bil for dig.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb