Voxmeter: Udsigt til markant fremgang i brugtsalget

Årets første Voxmeter måling, af danskernes planer for køb af biler i 2023, peger på en kæmpemæssig optur i salget af brugte biler i første kvartal.

Efter en noget afdæmpet slutning på 2022 peger seneste prognose fra Voxmeter mod markant flere besøgende i landets bilhuse de kommende måneder. I de kommende tre måneder planlægger 4,2% af danskerne at købe brugt bil. Det er 30% flere end for et år siden, og det er omtrent 55% mere end for tre måneder siden.

(scroll og læs mere)

12.01 2023
Sand Jensen Silkeborg
Måling varsler kraftig øget brugtbilsalg

Voxmeter spørger fire gange om året danskerne om deres planer for køb af biler, og udsigterne for første kvartal 2023 tegner mildest talt lovende for brugtbilsalget.

I årets første måling svarer 4,2% af de adspurgte, at de planlægger at købe en brugt bil i løbet af vinteren. For tre måneder siden var det tilsvarende tal kun 2,7%. Det svarer til en stigning på 54,2%. Sammenlignet med svarene for et år siden, altså januar 2022, er stigningen også markant, men dog ikke helt så voldsom. For et år siden svarede 3,3% af de adspurgte, at de planlagde køb af brug bil i løbet af vinteren 2022. Stigningen her er på 27,4%.

Kilde: Motormagasinet

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb