Tre nye smarte online funktioner

Vi har netop introduceret tre nye smarte online funktioner på hjemmesiden.

En af konklusionerne i en 2020-undersøgelse af onlineadfærden blandt danske bilkøbere, beretter at bilkøberne efterlyser gennemsigtighed i deres digitale købsrejse. I særdeleshed opfattes prissætningen af brugte biler som en flaskehals, som forsinker beslutningsprocessen.

Derfor introducerer vi nu, blandt flere nyheder på hjemmesiden, en online vurderingstjeneste i samarbejde med AutoUncle og baseret på deres omfattende brugbils-database.

Læs mere om de nye online funktioner nedenfor.

13.11 2020
Prisalarm
Prisalarm: Modtag mail ved prisjusteringer

Ved tilmelding af prisalarm på en specifik bil tilbyder vi muligheden for automatisk, at modtage en email når prisen justeres. Man bliver dermed den første, som orienteres når vi løbende tilpasser prisudviklingen på bilmarkedet.

Klik på klokke-ikonet under billedet af bilen og tilmeld dig med dit navn og din emailadresse. 
Byttepris: Få en online vurdering af din bil

I samarbejde med AutoUncle tilbyder vi nu muligheden for en gratis online vurdering af din nuværende bil. Ved indtastning af bilens registreringsnummer genereres en vurderingspris baseret på AutoUncles omfattende brugtbils-database. 

Såfremt vurderingsprisen danner grundlag for videre dialog kan man med et enkelt klik sende bilens information, samt en besked direkte videre til os.

Prøv vurdering
Historik
Historik: Overblik over dine besøg

Med vores nye historik-funktion kan du hurtigt få et overblik over de biler du har kigget på. 

Klik på historik-ikonet i højre side af skærmen, som hele tiden summerer antallet af sete biler og husker det til dit næste besøg.

Af listen fremgår også den seneste dato bilen er besøgt, samt hvor mange gange man har kigget på den enkelte bil.

Se siden her
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb