Nomineret til Auto Awards 2023 🏆

Vi er super stolte over endnu en gang, at være nomineret i kategorien Årets Brugtvognsforhandler, til dette års Auto Awards.

Sand Jensen Automobiler er endnu en gang nomineret til titlen som Årets Brugtvognsforhandler, når dette års Auto Awards løber af staben i Cirkusbygningen i København.

Det er vi naturligvis meget stolte over, og det vil derfor betyde meget for os om du, dine kollegaer, familie og øvrige netværk, vil bruge 1 minut på, at afgive en stemme via linket nedenfor.

Læs mere om Auto Awards nedenfor. (scroll)

26.10 2023
René Sand-Jensen 25 års jubilæumsreception
Nomineret til Årets Brugtvognsforhandler 2023

For 4. gang siden Auto Awards første gang løb af staben i 2015, har en jury bestående af 24 markante bilbranchefolk fra bl.a. Autobranchen Danmark, Dansk Bilforhandler Union (DBFU) og Dansk Bilbrancheråd, igen i år nomineret Sand Jensen Automobiler i kategorien Årets Brugtvognsforhandler 2023.

Det skarpe felt af kandidater til den prestigefyldte statuette, tæller fem af branchens absolut fremmeste bilforhandlere, og alene nomineringen er et kæmpe skulderklap.

Men men men... Vi går naturligvis efter at vinde prisen og det vil derfor betyde meget for os om du, dine kollegaer, familie og øvrige netværk vil bruge 1 minut på, at afgive en stemme via linket.

Tusind tak for din ulejlighed. DEL meget gerne linket med dit netværk. 

Stem her

Vi krydser alt hvad vi kan når en samlet bilbranche, med Anders Breinholt som konferencier, fejrer sig selv til Auto Awards 2023 i Cirkusbygningen i København den 21. november.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb