Mercedes-Maybach S560 4Matic Aut.

Hjemtagning og levering af Mercedes-Maybach S560.

Denne Mercedes-Maybach kastede kortvarigt glans over showroomet. Den var nemlig solgt og klar til levering - hjemtaget fra Tyskland på bestilling fra en østjysk kunde.

Mercedes-Maybach er den über-luksuriøse version af S-klassen og det ultimative flagskib fra Mercedes, hvor man i tilbagelænede stole med massage, køl, varme og elektriske oppustelige luftpuder til optimal støtte kan lade sig befordre omgivet af de vildeste kvalitetsmaterialer og hightech teknologi som bilverdenen kan tilbyde.

Nyprisen var omkring kr. 3,5 mio. og limousinen er således stykket sammen med tilvalg for mere end kr. 750.000. Stolene i bag koster alene - inklusiv alle tilvalgte optioner - kr. 123.529. I liggende positur kan man betragte himlen gennem panorama taget, som inkluderer “Magic Sky” - et system som forhindre varme og UV-stråling i at trænge ind i kabinen - et andet tilvalg til yderligere kr. 114.935. Og sådan forsætter det med med vilde optioner. Entertainment pakken (skærme og underholdning) beløber sig fx. til kr. 62.690.

I forhold til standard versionen af Mercedes S-klassen er denne Mercedes-Maybach strukket 20 cm. i længden, hvilket kommer bagsædepassagerne til gode. Motoren er imidlertid den samme som i den faceliftede Mercedes S-klasse. Dermed leveres kræfterne fra en dobbelt-turboladet 4-liters V8 med 463 hestekræfter, som naturligvis sendes i asfalten med træk på alle 4 hjul. Den automatisk gearkasse er 9-trins. 

Der er ikke indregistreret en tilsvarende model i Danmark pt. og som altid når vi leverer en Maybach - det er anden gang i vores 50-årige historie - lægger vi en god flaske Dom Pérignon i bilens køleskab som tak for handlen.

Læs mere om vores fast-pris koncept omkring hjemtagninger af biler fra udlandet via linket.

OBS! Se også vores walkaround video af bilen under galleriet.

Hjemtagning af biler

 

 

29.06 2020
Video af Mercedes-Maybach S560 4Matic.

Se vores walkaround video af den prægtige årgang 2019 Mercedes-Maybach S560 4Matic Aut. i Magnetitschwarz-metallic og med Seidenbeige Nappa læder. Af øvrigt udstyr kan nævnes: elektrisk panorama tag inklusiv Magic Sky, Eksklusiv pakke, Premium pakke, entertainment system ved bagsæder, sædekomfort pakke i bagsæder, elektriske sæder for og bag, 19" alufælge, Firstclass bagsæder, klimaanlæg for og bag, aktive multikontursæder, digital TV, solbeskyttelsespakke, Executive bagsæder med benstøtte, chaufførpakke, komforttelefoni, DAB, trådløs opladning af smartphone, garageportåbner, køleskab, sammenklappelige flyborde, trådløse høretelefoner, COMAND og meget andet.

Søg Mercedes
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb