Mercedes G500 4,0 V8 AMG Aut.

Mercedes Geländewagen er en af bilhistoriens mest ikoniske modeller.

Mercedes G-klassen har siden lanceringen i 1979 stort set ikke ændret formsprog. Den blev oprindeligt udviklet til militæret og de tæsk et liv i terrænet byder på. Derfor har en Mercedes Geländewagen også altid kunne køre i op til 70 cm. vand og forcerer 100% stigninger, samt 70% krængninger.    

02.10 2020
2019 Mercedes G500 4,0 V8 AMG (18)
Diskret facelift af Mercedes G-klassen

Det seneste facelift af Mercedes G-klassen kom i 2018. Udseendemæssigt er der (heldigvis) ikke pillet nævneværdigt ved det ikoniske kantede design ligesom de tunge udvendigt hængslede dører stadig giver associationer til en bankboks.

Dog er forlygterne opdateret til Multibeam LED, men ellers beror faceliftet først og fremmest på elementer som øjet ikke kan se - tiltrods for at alene dækslet til reservehjulet og dørhåndtagene er eneste genbrugselementer fra den forgående model. Fx. er vægten reduceret med 170 kg. fordi bilen er bygget af mere moderne stål- og aluminiumsprodukter, hvilket giver den genfødte G-klasse en moderne køreoplevelse - glem alt om fornemmelsen af et stift og tungt karosserie.

Til gengæld er interiøret og ikke mindst teknologien ført ind i det 21. århundrede og byder på alt i moderne teknologi hentet direkte fra S-klassen. 

2019 Mercedes G500 4,0 V8 Aut. AMG

Reg. 9/2018, Obsidianschwarz-metallic, sort Nappa læder, omgivelsesbelysning 64 farver (udvidet rækkevidde), multikontursæder med massage, eksklusivt interiør, udvendig pakke i rustfrit stål, fjernbetjening til motorkabinevarme, bagagerumsafdækning/rullegardin, gummimåtter i bagagerum, widescreen-cockpit, forberedelse til Mercedes me connect, forkromet kølergrill, universal interface til iPod/AUX/USB/MP3, Multibeam LED-lygter, parkeringspakke med 360 graders kamera, reservehjul, el-soltag, garageportåbner, Burmester surround-system, 20” AMG letmetalfælge, opbevaringspakke, adaptivt bremselys, airbag-fører/passagerside, COMAND Online, el-spejle justerbar og opvarmet, tagrails, Agility Select/Dynamic Select, aktiv bremseassistent, aktiv advarsel om kørebane, aktivt rollover-beskyttelsessystem (upfront og rollover-sensorer), opmærksomhedsassistent, PRE-SAFE-system, sammenklappelige bagsæder med gennemlæsningsfacilitet og lastforankring, el-forsæder (førersæde med memory), sædevarme, integreret smartphone, start/stop-system, lamineret glas termisk isolerende og infrarød-reflekterende, m.m.

Miljø: Euro 6
Motor: 4-liters V8 422 hk og 610 Nm.
Gear: 9-trins automatgearkasse 
Brændstoføkonomi: 9 km/l.

Rene Sand Jensen leasingrådgiver
Import af Mercedes G-klasse fra Tyskland

Den omtalte Mercedes G-klasse her på siden er importeret fra Tyskland på bestilling af en kunde via vores tyske netværk. 

Søger du også forgæves en Mercedes G-klasse - eller en hvilken som helst anden bil - så lad os åbne porten til det tyske marked for dig og håndplukke præcis den model med specifikationer, som du søger. 

Læs mere
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb