Alt er større i Amerika: Cadillac Escalade

Cadillac Escalade 6,2L V8 SIDI VVT Platinum hjemtaget fra Tyskland til kunde.

Alt er større i Amerika – ikke mindst bilerne. Det er denne Cadillac Escalade 6,2L V8 SIDI VVT Platinum et godt eksempel på. Ikke alene er den en ordentlig mundfuld at udtale - dens gigantiske proportioner (L:518 B: 206 H:190) overgår også alt andet vi kender herhjemme. Inklusiv BMW X7 og Mercedes GLS.

Også bilens høje udstyrsniveau er klassisk amerikansk. Der er virkelig tænkt over alt for at gøre oplevelsen så behagelig som overhovedet muligt. Det starter allerede i det øjeblik man tager i dørhåndtaget, hvorefter et massivt trinbræt automatisk skydes frem fra sit skjul under bilen og selvfølgelig trækker sig tilbage igen i det øjeblik døren lukkes. Det er altså en virkelig blæret feature! Se detaljen cirka 1 minut inde i vores walkaround video af bilen (videoen er under galleriet).

Når trinbrættet er forceret placerer man sig i elektrisk indstillelige læderstole med massagefunktion og mulighed for både ventilation og varme. Der er selvfølgelig også køleskab i bilen ligesom der er kølefunktion i kopholderne – og kniber det med at nå pedalerne så er de også elektrisk indstillelige. Fra bagsædet kan passagerne slappe af med film og underholdning fra hele tre individuelle skærme og der er naturligvis plads til hele familien med i alt 7 sæder.

Cadillac'ens fulde beskrivelse lyder som følger: 

2017 Cadillac Escalade 6,2L V8 SIDI VVT Platinum
Black Raven, sort læder, el-sæder med memory, ratvarme, adaptiv fartpilot, lydisolerende ruder, massage i forsæder, køleskab for, trådløs oplader til mobil, digital instrumentering, Head-Up display, varme og ventilation i forsæder, sædevarme bag, rear seat entertainment, blind spot sensor, keyless entry & go, køl i kopholder, el-rat, BOSE sound system, surround view, el-justerbare pedaler, navigationssystem, bakkamera, parkeringssensor for og bag, ISOFIX, el-bagklap, garageportåbner, oplyste indstigningslister, 22" alufælge, LED-forlygter, mørke ruder bag, alcantara lofthimmel, 7 personers, soltag, aftageligt træk, lane assist, m.m.

Bilen har vi skaffet hjem til en kunde via vores tyske netværk. Læs mere om vores fast-pris baserede hjemtagningskoncept via linket.

OBS! Se walkaround videoen af bilen under galleriet!

Hjemtagning af biler
26.06 2020
Walkaround video af Cadillac Escalade 6,2L

Se vores video af den fantastiske Cadillac Escalade 6,2L V8 SIDI VVT Platinum og bemærk detaljen med trinbrættet cirka 1 minut inde i filmen.

Søg SUV

 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.