2021 BMW X5 M Competition

Ny sherif i byen: BMW X5 M Competition yder 625 hestekræfter og en topfart på lige omkring 300 km/t. Se walkaround videoen.

For nyligt leverede vi en af de mest hardcore performance-SUV'er markedet kan tilbyde i 2021. Med en 4,4-liters V8 motor med TwinPower turbo sender den 625 hk og 750 Nm. direkte i asfalten og SUV'en mod 100 km/t. på bare 3,8 sek. Det er den kraftigste motor BMW producerer og topfarten er angivet til knap 300 km/t. (uden begrænser). 

26.02 2021
2021 BMW X5 M Competition 625
BMW X5 M Competition specifikationer

2020 BMW X5 M Competition Aut.
Marina-Bay-Blau Metallic, Silverstone Vernasca læder, 21" alufælge, PDC for og bag, 360° kamera, night vision, el-sæder med memory og massage, varme/køl i forsæder, Bowers & Wilkins højttalere, advanced key, ratvarme, blindvinkelsassistent, el-sammenklappelige spejle, adaptiv fartpilot, styreassistent, lane assist, navigation, Head-Up display, panorama glassoltag, digitalt display, Gesture Control, 4 zoners klimaautomatik, skærme ved bagsæder, sædevarme bag, alcantara himmel, nøglefri indgang og start, night pakke, svingbart anhængertræk, BMW Laserlight LED-forlygter, m.m.

Topfart 250 km/t. (290 km/t.)
Acceleration 0-100 km/t. 3,8 sek.
Acceleration 0-200 km/t. 13,4 sek.
HK 625
NM 750
Slagvolumen 4.395 ccm.
Blandet kørsel 7,5 km/l.
Tilladt anhængervægt uden/med bremser 750/3.000 kg.


Se videoen af BMW X5M Competition

Den Marina-Bay-Blau metallic BMW X5M Competition hjemkom omtrent samme tid som en anden kraftfuld SUV - den 550 HK stærk Porsche Cayenne Turbo som vores walkaround video indledes med. Begge bil blev hjemtaget fra Tyskland på bestilling fra kunder.

Der er fokus på BMW X5M Competition fra omkring 23 sek. inde i filmen.

Se flere film på vores Youtube kanal. 

Se Youtube kanal
Steffen Meldgaard Greve leasingrådgiver
Import af BMW X5 M fra Tyskland

Søger du også forgæves din drømmebil på det danske brugtbilmarked, så lad os åbne porten til det enorme tyske marked for dig og håndplukke præcis den model med de specifikationer, som du søger.

Vi håndterer på dagligbasis henvendelser omkring hjemtagninger af biler fra primært Tyskland og driver på 20. år en af Nordtysklands største bilhuse, Autohaus Sand Jensen GmbH i Flensborg. Derfor har vi mere end nogen andre fingeren på pulsen i forhold til hvad der rør sig på det tyske marked og et helt enormt netværk af udelukkende autoriserede bilforhandlere, som vi stoler på baseret på mange års samhandel.

Vi kalder det Direct Leasing og konceptet er baseret på en fast pris og et 100% transparent forløb. Oftest sender vi bilerne ud på de danske veje på en leasingkontrakt, men i de tilfælde hvor det giver mest mening med et kontant eller finansieret bilkøb, løser vi naturligvis også det. Vi koncentrerer os som udgangspunkt om de tyske bilmærker og udelukkende nyere modeller. Det vil sige Mercedes-Benz, Audi, BMW, VW og Porsche. På årsbasis håndterer vi flere hundrede bestillinger fra kunder.

Læs mere om omkring import af biler fra Tyskland og kontakt os allerede i dag med dine ønsker til en ny bil.

Læs om import af bil

 

625-hestes BMW X5 M Competition er en magtdemonstration

Competition modellerne fra BMW M er det berømte prik over i'et. Med tilføjelsen af Competition pakken trimmes BMW'en ned i det mindste detaljer. Fx. øges effekten med 25 HK til i alt 625 HK, mens blandt andet undervogn og styring specialkonfigureret.

BMW X5 M er det tætteste man kommer en BMW M5 Touring, som i den seneste generation (G30) ikke produceres som stationcar. Motoren i X5 M Competition er den samme som M5-sedan; altså en 4,4-liters TwinPower turbo med 8-trins gearkasse og firhjulstræk.

  

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb