Bentley Continental GT 6,0 W12

Det her er 3. generation og dermed den seneste model af Bentley Continental GT - den måske fineste Gran Tourer i verden og under alle omstændigheder en bil der imponerer i enhver henseende.

Når man skal beskrive en Bentley Continental GT så står superlativerne i kø - for mange af bilens specifikationer er næsten ikke til at tro. Det er simpelthen en opvisning i hvad der kan lade sig gøre når alle tøjler slippes. For eksempel så er bremseskiverne foran på hele 42 cm. i diameter og dermed verdens største skiver på en serieproduceret bil. Men de skal altså også kunne tåle nedbremsninger fra hastigheder helt op mod 333 km/t.

Vores eksemplar har kun haft 1 dansk ejer fra den var ny.

15.06 2021
Videopræsentation af Bentley GT

Hør René Sand-Jensen fortæller om alle de fantastiske detaljer i denne årgang 2019 Bentley Continental GT 6,0 W12.

Håndbygget 6,0 W12 motor

Den 12-cylindrede motor på 6-liter yder 635 hestekræfter og hele 900 NM. og den er selvfølgelig bygget i hånden på Bentley fabrikken i Crewe syd for Birmingham. Den flytter i øvrigt de cirka 2,3 tons fra 0-100 km/t. på kun 3,7 sekunder og topper først ved 333 km/t.


2019 Bentley Continental GT W12 (19)
Tysk teknik og engelsk håndværk

Når man sætter sig bag rattet af Bentley Continental GT så er det de luksuriøse og håndsyede naturmaterialer man først bemærker.

Dernæst så er det de digitale instrumenter, som tilbyder føreren et væld af muligheder for indstillinger og oplysninger – og endelig så er det naturligvis det 3-delte roterende display med en 12,3” touchskærm på den ene side, tre analoge instrumenter på den anden og et helt rent træpanel på den sidste til når bilen er slukket.

Det er tysk teknik og engelsk håndværk når det er allerbedst.

Galleri af Bentley Continental GT
2019 Bentley Continental GT W12 (3)
Spec. på Bentley Continental GT 6,0 W12

2019 Bentley Continental GT 6,0 W12
Hallmark Silver, Portland/Beluga Split, adaptiv fartpilot, aktiv vognbaneassistent, Multibeam LED-forlygter i diamant design, 360° surround view kamera, nøglefri indgang og start, elektriske sæder med hukommelse, massage, køl og varme, Head-Up display, intelligent luftundervogn, Night vision, navigation med touch, 21" 10-eget alufælge, 3-eget multifunktionslæderrat med ratvarme, blindvinkelsassistent, alcantara himmel, digitalt cockpit, skiltegenkendelse, 2-zoners klimaautomatik, DAB-radio, dark fiddleback eucalyptus træinteriør, Bentley roterende display med analog visere, PDC parkeringssensor for og bag, aktiv el-klapbare spejle med varme, 4x el-ruder, aktiv parkeringsassistent, bremseassistent, spoiler, aut. nedblændende spejle inde og ude, læder instrumentbord, termoruder, m.m.

Topfart 333 km/t.
Acc. 0-100 km/t. 3,7 sek.
Ydelse 635 HK / 900 Nm. 
Firehjulstræk
8-trins automatgearkasse

Længde: 485 cm.
Bredde: 197 cm. 
Højde: 141 cm.

Bilen er solgt! Men vi finder også gerne en til dig. 

Læs mere
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb