Mekaniker søges

Vi søger en eller flere mekanikere til at indgå i vores team bestående af 7 svende og 3 lærlinge.

Vi har travlt og søger derfor en eller flere mekanikere til at varetage bilforretningens (interne) biler. Som mekaniker hos Sand Jensen Automobiler har du mulighed for hele tiden at holde dig ajour med den seneste udvikling, idet vi konstant køber og sælger de nyeste modeller inden for vores koncept.

BMW Service værksted Silkeborg

Om dig

For os er det vigtigt, at du syntes det er interessant og en fornøjelse at arbejde med nyere, spændende modeller på markedet.

Vi forventer, at du er en motiveret og engageret medarbejder, der har erfaring inden for reparation, service og fejlfinding og at du:

  • Er udlært mekaniker og gerne med erfaring
  • Har overblik, sans for kvalitet og ordenssans
  • Har gode samarbejdsevner og er omgængelig
  • Er fleksibel
  • Kan arbejde selvstændigt og selv tage initiativ
  • Kan trives i en travl og spændende hverdag
Serviceaftale Silkeborg

Om os

Sand Jensen Automobiler A/S kunne i 2019 fejre 50 års jubilæum og indgår i dag i Sand Jensen Gruppen, som dækker over Sand Jensen Automobiler A/S, Sand Jensen Leasing A/S og Autohaus Sand Jensen GmbH.

Vi har mekanikere med 10, 15 – ja 30 års erfaring med BMW, Mercedes, Audi og Porsche. På vores topmoderne og professionelle værksted arbejder 7 svende og 3 lærlinge med den seneste nye teknologi, der sikre vores kunder optimal kvalitet. Foruden værksted har vi pladesmed, klargøring og dækcenter.

Som autoriseret BMW Service værksted har vores BMW-team fuld adgang til alle kurser og er fuld ajour med de seneste opdateringer og nyheder direkte fra BMW. Også vores Audi, Mercedes og Porsche specialister holdes løbende opdateret på den seneste udvikling.

Sandjensen 9560 Edit

Kontakt

Du er meget velkommen til en uformel samtale og en rundvisning i firmaet. Ellers send en ansøgning via nedenstående link, hvor du fortæller om dig selv og din baggrund samt motivation for at søge stillingen som mekaniker. 

Har du uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte servicechef Bo Vestergaard på telefon 8722 4270.

Vi glæder os til at møde dig.

Ansøg
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb