Mercedes værksted nær Viborg

Hvad end du skal have nye bildæk, skiftet dele ud eller få overstået en større reparation af din bil, er det afgørende at finde et professionelt værksted, der kan tage hånd om dit køretøj. På vores Mercedes værksted i Viborg og omegn er din bil altid i gode hænder.

Vi løser både små og store udfordringer

Der er ikke den opgave, der er for stor eller lille for vores dygtige mekanikere. Hos Sand Jensen har vi mere end 50 års erfaring i branchen – og vi bruger dagligt den faglige ekspertise, som vores medarbejdere besidder. Derudover gør vi os umage med at gøre det så nemt for dig som muligt at have din bil til reparation. Derfor tilbyder vi altid:

  • Gratis lånebil i to dage - du får som udgangspunkt altid en lånebil af os, så du ikke behøver at gå på kompromis med komforten, mens din bil er til reparation.
  • Nem onlinebooking - book din næste aftale nemt og hurtigt, når det passer bedst ind i din kalender.
  • Professionel service - vi sørger for, at din Mercedes kommer til at stå endnu skarpere end nogensinde før.

Er du nysgerrig på at høre om vores Mercedes-værksted nær Viborg? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få en uforpligtende snak.

Book en tid til grundig service af din Mercedes allerede i dag.

Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

BMW Service værksted Silkeborg

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.