Mercedes værksted nær Herning

For at du kan få allermest glæde af din Mercedes i hverdagen, kan det være en god idé løbende at holde et skarpt øje på, hvorvidt tiden er ved at være inde til reparation eller udskiftning af enkeltdele i din bil eller måske et servicetjek. På vores Mercedes værksted nær Herning står vores dygtige mekanikere klar til at hjælpe dig.

Vi giver din Mercedes god behandling

Hos Sand Jensen Automobiler bestræber vi os på at gøre det så gnidningsfrit som muligt for dig at have din Mercedes på værksted. Derfor tilbyder vi altid:

  • Nem onlinebooking - book din næste tid ganske nemt via vores online bookingsystem, når det passer bedst ind i din travle hverdag.
  • Gratis lånebil i to dage - vi tilbyder altid en gratis lånebil til vores kunder, så du fortsat kan få din hverdag til at løbe rundt.
  • Professionelt service - vi har et indgående kendskab til biler fra netop Mercedes, og vi har derfor de bedste forudsætninger for at tage godt hånd om din bil.

Vil du høre mere om, hvordan du bliver godt kørende i fremtiden? Kontakt vores Mercedes værksted i omegnen af Herning allerede nu, og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Book en tid til grundig service af din Mercedes allerede i dag.

Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

BMW Service værksted Silkeborg

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb