Mercedes værksted nær Aarhus

Mercedes værksted nær Århus

En Mercedes er en bil udover det sædvanlige. Med en særlig høj grad af performance, stilrent design og innovation inkluderet, er det derfor kun naturligt at opsøge et professionelt hold, der kan varetage service-, vedligeholdelses- og reparationsopgaver. På vores Mercedes-værksted i Silkeborg nær Århus, tilbyder vi hjælp med alle tre dele.

Overlad trygt din Mercedes til vores eksperthold

Hos Sand Jensen er vi eksperter inden for alt, hvad der vedrører Mercedes. Vi holder os løbende opdateret på de nyeste modeller, deres teknologier og enkeltdele, så du altid er sikret service i verdensklasse. Når du afleverer din Mercedes på vores værksted nær Århus, kan du derfor være sikker på, at vi tager os godt af den.

Vi ved, at det aldrig er sjovt at skulle have bilen på værksted. Derfor tilbyder vi altid:

  • Gratis lånebil i to dage i forbindelse med service - for at du fortsat nemt kan komme rundt i hverdagen, tilbyder vi altid en gratis lånebil i to dage i forbindelse med service, imens vi laver din Mercedes.
  • Nem online booking - du kan nemt booke en tid via vores online bookingsystem, så din bil kan komme på værksted, når det passer dig bedst.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.

Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

BMW Service værksted Silkeborg

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb