Mercedes service

En Mercedes er en bil, der kræver en helt særlig vedligeholdelse, så du kan få allermest udbytte af den i hverdagen. Med en jævnlig service og kvalitetssikring af de enkelte dele i din Mercedes, kan du derfor se frem til masser af gode køreoplevelser i fremtiden.

Vi har mere end 50 års erfaring

Hos Sand Jensen Automobiler har vi over 50 års erfaring inden for bilbranchen, og biler er derfor vores helt store passion. Vi har benzin i blodet og tilbyder professionel service af alle slags biler - heriblandt også biler fra mærket Mercedes. Med vores ekspertise og mange års erfaring inden for branchen kan du være helt sikker på, at din Mercedes vil være i gode hænder fra det øjeblik, du efterlader den på vores værksted.

  • Knivskarpe priser - for os går den gode kvalitet og konkurrencedygtige priser hånd i hånd.
  • God service - vi elsker vores arbejde og leverer altid et serviceniveau udover det sædvanlige.
  • Gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service.

Ønsker du at vide mere om, hvilken type service vi kan tilbyde til din Mercedes? Du er altid velkommen til at kontakte os, så kan vi sørge for en god serviceaftale – hvad end det er et quick service eller en serviceaftale på et fast månedligt beløb.

Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

BMW Service værksted Silkeborg

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb