Mercedes service - Silkeborg

En Mercedes er en bil i topklassen, og derfor kræver det faglig viden og kompetente hænder, når en bil af den kaliber skal til service. Hos Sand Jensen lever vi op til de kvalifikationer.

Med mere end 50 års erfaring med biler og en tilfreds kundeportefølje bag os, er vi den oplagte samarbejdspartner, hvis du søger Mercedes-service i Silkeborg eller omegn.

Book en tid til grundig service af din Mercedes allerede i dag.

Køreglæden starter med et effektivt servicetjek

Hos Sand Jensen er vi eksperter inden for alt, hvad der vedrører Mercedes. Vores serviceniveau kan sidestilles med samme høje performance og kvalitet, der kendetegner Mercedes.

Vores moderne værksted er bemandet med veluddannede mekanikere, som holder sig opdateret på den nyeste og mest avancerede Mercedes-teknik. Vi investerer løbende i optimeringer af vores udstyr, så vi altid ligger inde med de nyeste værktøjer til tests og fejlfindinger.

Din Mercedes er i trygge hænder hos vores ekspertteam

Vi behandler og værner om din Mercedes, som var den vores egen. Det skal være en positiv oplevelse, når din Mercedes skal til service, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at fejlfinde og bringe alt i orden – og skulle mangle en bil imens, så tilbyder vi gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service.

Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

BMW Service værksted Silkeborg

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb