Mercedes service nær Herning

Din Mercedes kræver løbende service og vedligeholdelse, så den kan give dig den ønskede performance og høje grad af sikkerhed de næste mange år. Derfor er det også en god investering for fremtiden at give den et jævnligt service, så den står knivskarpt. Det kan vi hos Sand Jensen Automobiler være behjælpelig med.

Vi tager os af din Mercedes, som var det vores egen

Hos Sand Jensen Automobiler har vi mere end 50 års erfaring i branchen. Vi sørger derfor altid for at yde professionel Mercedes-service, der kan forlænge levetiden på din nuværende bil og sikre køreglæden mange år endnu. Når du vælger at sende din Mercedes ud til os, kan du altid være sikker på:

  • God service - biler er vores store passion, og vi ser derfor frem til at give din bil et godt servicetjek på vores værksted.
  • Konkurrencedygtige priser - vi tilbyder knivskarpe priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  • Unik ekspertise - vi kender alt til de forskellige modeller fra Mercedes og ved derfor, hvad vi skal være særligt opmærksomme på hos de enkelte biler, når vi udfører vores service.
  • Gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for Mercedes service nær Herning? Kontakt os allerede nu, så vi kan få en uforpligtende snak.

Book en tid til grundig service af din Mercedes allerede i dag.

Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

BMW Service værksted Silkeborg

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb