Mercedes service nær Aarhus

Søger du professionel, grundig og ærlig Mercedes Service i Aarhus eller omegn? Så er du havnet i det helt rette spor.

Hos Sand Jensen har vi mere end 50 års erfaring i bilbranchen – og med de kompetencer tilbyder vi servicetjenester, der matcher de førende bilmærkers høje performance, så du altid er sikret service i verdensklasse.

Lad vores fagfolk kigge på din Mercedes. Book en tid allerede i dag.

Overlad trygt din Mercedes til vores eksperthold

Det skal være en positiv oplevelse, når din Mercedes skal til service. Derfor er vi stærkt motiverede efter at omsætte vores høje faglighed til ren køreglæde for dig. Det starter på serviceværkstedet, hvor vi sørger for, at din Mercedes igen bliver køreklar og lever op til de nyeste standarder og krav.

Vi investerer i vores værkstedsfaciliteter

Det kræver specialviden og faglighed at følge med på højeste niveau. Det er vi stolte af at kunne prale af hos Sand Jensen, hvor vores mekanikere er oplært og specialiseret i mærker som Mercedes.

Den samme høje standard gør sig gældende for det udstyr og de værktøjer, vi benytter os af på vores værksted. Det indebærer blandt andet effektive tests og fejlfindinger, så din Mercedes kommer igennem et grundigt og troværdigt tjek.

Kun de bedste faciliteter er gode nok, så vi kan fortsætte med at yde den bedste værksteds- og serviceydelse. Kontakt Sand Jensen, når du søger Mercedes Service i Aarhus.

Sandjensen 9560 Edit

Hvad ønsker du tilbud på?

BMW Service værksted Silkeborg

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid online
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb