Mercedes E300

Mercedes E300 er en lækker bil i et elegant design, hvad enten du vælger en sedan- eller stationcarmodel. En sedan er lækker i designet, hvor bilens tag følger en flot kurve ned til bagsmækken. Det vil dog ofte give en mindre rummelig følelse på bagsædet, men stadig god plads til benene. En stationcar har, foruden en rummelig kabine, typisk et større og højere bagagerum – den perfekte familiebil.

 

Fås som hybrid med enten benzin- eller dieselmotor

Udover at Mercedes E300-modellerne fås som enten sedan eller stationcar, så kan du også vælge mellem forskellige motorer. Du kan kigge nærmere på den enkelte bil her på vores hjemmeside for at se, hvilken motor bilen har og finde din favorit i blandt.

I skrivende stund fås Mercedes E300 hybrid som stationcar i tre forskellige motorvarianter. Hvis du gerne vil have Mercedes E300 hybrid som sedan, så findes den som både el/benzin og el/diesel.  

Hvis der er en model, vi ikke har på lager, så kan du kontakte os for at høre, om det er en bil, vi kan købe hjem til dig. Vi står altid klar med kyndig rådgivning og vejledning i dit valg af bil.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb