Leasing af Mercedes C-klasse

Hvis du drømmer om at køre rundt i en lækker bil, som er lidt ud over det sædvanlige, så er en Mercedes C-klasse lige det, du skal have. Hvad enten du skal bruge din Mercedes C-Klasse som familiebil eller som firmabil, kan vi hjælpe dig med at få den bedste leasingaftale for dig.

Leasing af en Mercedes C-Klasse hos Sand Jensen

En Mercedes C-klasse er en rummelig, komfortabel og eksklusiv bil, med super køreegenskaber. Og så er sikkerheden i højsædet hos Mercedes, så du kan være helt tryg, når du kører rundt med din familie. Mercedes C-Klassens design og stramme linjer udstråler kraft og fart selv, når bilen står stille, og interiøret underbygger følelsen med sin komfortable og strømlinede luksus.

Med mere end 20 års erfaring indenfor leasing, ved vi hos Sand Jensen Automobiler, hvad vi taler om. Du kan få en fornemmelse af mulighederne og dit behov ved at bruge vores leasingberegner, som du finder inde på hver enkelt bil. Så du er godt forberedt, når vi senere tager en snak om aftalen.

Hvis du ikke kan finde lige dén bil, du ønsker dig blandt de biler, vi har hjemme i både Silkeborg og Flensborg, så lad os hjælpe dig ved at bruge vores store kontaktflade i Tyskland til at finde din drømmebil.

Personvogn
Mercedes C300 e 2,0
AMG Line stc. aut. 5 d
Kr. 449.900
Modelår
2022
1. registrering
04-05-2022
Kilometerstand
41.000
Brændstof
Benzin
Personvogn
Mercedes CLS53 3,0
AMG Coupé aut. 4Matic+ 4 d
Kr. 1.149.900 Kr. 1.199.900
Modelår
2020
1. registrering
04-06-2020
Kilometerstand
55.000
Brændstof
Benzin
Personvogn
Mercedes CLS53 3,0
AMG Coupé aut. 4Matic+ 4 d
Kr. 5.995 Kr. 7.995
Modelår
2020
1. registrering
04-06-2020
Kilometerstand
55.000
Brændstof
Benzin
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Hvornår blev Mercedes C-klassen senest faceliftet?

Mercedes C-klassen (W205) gennemgik sit seneste facelift i 2018. Indtil da havde modellen været produceret siden 2014. 

For det almindelige øje synes faceliftet i 2018 måske beskedent, men faktisk er ca. 6.500 dele blevet skiftet i forhold til 2014-modellen når bolte, ventiler og lignende detaljer tælles med. Det har betydet et stort teknologisk og miljømæssigt fremskridt.

Den faceliftede Mercedes C-klasse havde debut på Geneve Motor Show i 2018. 

Hvad omfatter faceliftet på den nye Mercedes C-klasse?

For det blotte øje kan faceliftet i 2018 være svært genkendeligt set udefra. Alligevel tæller faceliftet hele 6.500 nye dele og hele 80% af elektronikken er ny i den faceliftede version af Mercedes C-klassen. Faceliftet er derfor først og fremmest teknologisk, men også miljømæssigt baseret. 

Set udefra er det primært for- og baglygterne, der udgør forskellen fra den tidligere model, men også kofangerne er ændret. I kabinen er det først og fremmest det nye rat som øjet fanger. Her er trykknapperne erstattet af touchfunktion, som kan swipe gennem menuerne. Afhængig af model- og udstyrsvarianter kan C-klassen leveres med digital instrumentering og skærme i forskellige størrelser.

I Mercedes C200-benzinmodellen er Mercedes' EQ Boost (mild-hybridteknologi) implementeret, hvilket betyder at en lille generator kortvarigt assisterer med 14 HK og 160 Nm. i forbindelse med acceleration.

Den mest sælgende model, C220d, har i forbindelse med faceliftet fået samme 194-heste motor som findes i E-klassen. 

Hvem er Mercedes C-klassens konkurrenter?

Mercedes C-klassens konkurrenter er først og fremmest Audi A4, BMW 3-serien og Volvo S60/V60.  

Hvilke varianter findes Mercedes C-klassen i?

Mercedes C-klassen er særdeles bredspektret og fås både som sedan, stationcar, coupé og cabriolet, samt i benzin, diesel og plug-in hybrid. 

Hvad betyder W205?

Mercedes type 205 eller W205 er chassiskoden på modellen - i dette tilfælde den nuværende Mercedes C-klasse (2014-).

Type 205 eller W205 erstattede den tidligere model - type 204 eller W204 -  som blev produceret i perioden 2007-2014.

Kan man få Mercedes C-klassen som plug-in hybrid?

Ja. I modellen Mercedes C350e kan man få en C-klassen som plug-in hybrid i henholdsvis sedan og stationcar. Modellen er med benzin- og elmotor og tilbagelægger ca. 31 km. på ren strøm. Batterikapaciteten er 6,2 kWh og ladetiden fra en almindelig stikkontakt er ca. 2-3 timer.

Derudover er der EQ Boost - mildhybrid teknologi - i Mercedes C200-modellen.     

Hvad betyder 4M eller 4-Matic?

En Mercedes C-klasse med 4-Matic (forkortet 4M) betyder, at bilen er med permanent firhjulstræk. Ved almindelig kørsel sendes 55% af kræfterne til baghjulene og de resterende 45% til forhjulene.

I 2016 kom det firhjulstrukne 4-Matic system også som 4-Matic+    

Hvad betyder AMG Line?

En Mercedes C-klasse med AMG Line giver et særligt sporty udtryk. AMG Line pakken varierer fra model til model, men kan blandt andet omfatte: 

  • AMG styling (kofangere, luftindtag, sideskørter, diffuser)
  • AMG alufælge
  • Sportsundervogn
  • LED High Line Performance lygter
  • Diamant grill
  • Sort taghimmel
Hvilke udstyrslinjer findes Mercedes C-klassen i?

En Mercedes C-klasse findes i følgende udstyrslinjerne:

  • Avantgarde: Lususmodellen med masser af kromdetaljer fx. frontunderlæben, tagræling, rudelister m.m.

  • Exclusive: Logoet i køregrillen er flyttet op på kølerhjelmen i oprejst position. Der er flere referencer til S-klassen i en Exclusive model.

  • AMG Line: Den sporty version af Mercedes C-klassen med blandt andet frækkere kofangere, luftindtag, sideskørter og diffuser. 
Hvad er Multibeam LED-forlygter?

Multibeam LED-forlygterne på en Mercedes C-klasse består af 84 individuelt kontrollerede LED-pærer i hvert lygtehus, som 100 gange i sekundet registrerer omgivelserne og tilpasser lysstyrken herefter. Det betyder at bilen altid lyser vejbanen maksimalt op - faktisk hele 650 meter foran bilen - og automatisk blænder de nødvendige pærer ned i forbindelse med modkørende trafik eller lignende. 

Multibeam LED-forlygter er ikke standardudstyr på alle Mercedes C-klasser.

Hvad er LED High Performance forlygter?

LED High Performance forlygter oplyser vejbanen bedre end traditionelle halogenpærer. Samtidig tilføjer de Mercedes C-klassen et markant look. Med LED High Performance teknologien skal man aldrig igen skifte pærer - LED-lyset holder nemlig hele bilens levetid og har samtidig et markant lavere energiforbrug.

LED High Performance forlygterne har ikke som standard inkluderet automatisk op- og nedblænding af fjernlyset.

Hvad er LED Intelligent Light System?

LED Intelligent Light System blænder automatisk op og ned for fjernlyset (fjernlysassistent), samt følger vejens kurver i en vinkel på op til 65 grader. Et lille kamera i forruden registrerer vej-/vejr- og trafikforholdene og tilpasser lyset efter om man fx. kører landevejs- eller motorvejskørsel.

Kan man eftermontere AMG optik?

Ja. Vores tilbehørsafdeling har fx. lige nu flere spændende tilbud på AMG optik til din Mercedes C-klasse (W205). Alle priser er inkl. moms og montering. 

AMG Diamant grill i chrome 
AMG sort diffuser 
Sorte spejlkapper fra Night pakken
AMG C63 udstødningsoptik i sort

Se priser og billeder her eller kontakt Michael Ambrosius i vores tilbehørsafdeling for yderligere information. 

Tlf. 8682 7082
Mail: map@sandjensen.dk

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb