Land Rover leasing

En Land Rover egner sig helt perfekt til dig, der ønsker at lease et solidt køretøj, der kan håndtere enhver form for offroad kørsel. Den ikoniske firhjulstrækker sikrer dig den bedste komfort og performance i ethvert terræn, så du altid har den fulde kontrol. Beregn dit leasingforslag baseret på dine ønsker og behov med vores leasingberegner, som du finder under hver enkelt Land Rover-model.

Vi rådgiver dig om alle vores Land Rover-modeller

Har du spørgsmål til enkelte af vores modeller, eller ønsker du at se vores biler i et af vores fysiske showrooms? Vi er altid klar til at besvare alle dine spørgsmål om vores biler såvel som de enkelte leasingaftaler, vi tilbyder. I både Silkeborg og Flensborg kan du besøge vores fysiske showrooms og se de enkelte Land Rover-modeller an, inden du beslutter dig for en leasingmodel.

Hos Sand Jensen Leasing har vi over 50 års erfaring inden for branchen, og vi har derfor al den nødvendige viden, der kan hjælpe dig godt på vej mod den rette leasingaftale af en Land Rover. Derudover har vi et tæt samarbejde i Tyskland, hvor vi har mulighed for at hente biler hjem på forespørgsel.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.