Leasing af Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace er Jaguars første helt elektriske SUV. Den er utroligt smuk og harmonisk, og ser lige så hurtig ud, som den er. Med to elektriske motorer når den 100km/t på bare 4,8 sekunder. I kabinen er Jaguar I-Pace fuld af lækre detaljer og stilfuld komfort. Med en leasingaftale på en Jaguar I-Pace får du uovertruffen køreglæde og en virkelig smuk bil.

Jaguar I-Pace-leasing med Sand Jensen Automobiler

Når du leaser en Jaguar I-Pace hos Sand Jensen Automobiler, får du verdensklasse service af vores yderst kompetente medarbejdere. Med 20 års erfaring indenfor branchen, kan man ikke forvente mindre. Du er velkommen til at komme forbi et af vores showrooms i Silkeborg og Flensborg for at tage en snak om, hvilke muligheder vi har.

Du kan også finde den bil, du gerne vil lease og så prøve vores leasingberegner, for at se hvilken type leasing, der bedst kan betale sig for dig. Så har vi noget at arbejde ud fra, når du kommer.

Kan du mod forventning ikke finde bilen for dig blandt bilerne på vores lager, så åbner vi dørene for det tyske marked med vores kontakter, så vi kan finde den bil, du drømmer om. 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb