Cabriolet

Der findes ikke en sjovere og mere livsbekræftende bil end en cabriolet. Med kalechen nede lukker man naturen helt ind i kabinen og i en moderne cabriolet skal man ikke bekymre sig om træk og kulde. Bilen er designet til at holde fører og passager i læ for vinden - og med klimaanlæg, sædevarme og varm luft fra nakkestøtterne er der ingen undskyldning for ikke at slå taget ned selv på overskyede dage. Skal din næste bil være en cabriolet? Vi har altid et spændende udvalg i mærkerne Audi, BMW, Mercedes og Porsche.

Personvogn
BMW Z4 3,0
M40i Roadster aut. 2 d
Kr. 999.900
Modelår
2020
1. registrering
31-07-2020
Kilometerstand
17.000
Brændstof
Benzin
Personvogn
MINI Cooper 1,5
Essential Cabriolet aut. 2 d
Kr. 299.900
Modelår
2019
1. registrering
10-04-2019
Kilometerstand
50.000
Brændstof
Benzin
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Værd at vide om cabriolet

Vi har samlet nogle af de mest almindelige og nyttige spørgsmål og svar om cabrioleter, så læs med her, hvis du gerne vil vide lidt mere om denne særlige biltype.

Hvad er en cabriolet?

En cabriolet er en bil med et tag, der kan rulles, klappes eller foldes sammen. Det vil sige, at det er en åben bil, der kan lukkes til. Navnet kommer fra det franske ord for bukkespring, fordi de første modeller var berygtede for en noget ujævn kørsel. Sådan er det heldigvis ikke længere.

Kan man køre i cabriolet om vinteren?

Ja, du kan sagtens køre en moderne cabriolet om vinteren. Der er sket mange teknologiske forbedringer, så du kan sagtens holde varmen, med en moderne cabriolet, selv i snevejr.

Hvilken cabriolet er bedst?

Hvis du vil vælge efter vejret, så kan du med fordel vælge en cabriolet med fast tag. Hvis du vælger med hjertet, så er der mange smukke cabrioleter fra mærker som BMW, Porsche og Mercedes, som du ikke vil fortryde at have stående i garagen.

Kan man tage en cabriolet i vaskehal?

Ja, du kan sagtens tage en cabriolet i vaskehal. Hvis din cabriolet har stoftag, så kan du overveje at vælge en af de vaskehaller, der tilbyder særligt skånsom cabrioletvask.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb