Leasing af BMW X3 Hybrid

En BMW X3 hybrid er en moderne bil, der giver dig muligheder for at spare på benzinen og på samme tid gøre noget godt for miljøet. Alt dette får du i den velkendte kvaltiet fra BMW, hvor der er skruet helt op for køreglæde, funktionalitet og lækkert design. Der er således mange gode grunde til at lease en BMW X3 her hos Sand Jensen Automobiler, hvor vi altid står klar til at give dig en skarp leasingaftale.

Personvogn
BMW X3 3,0
xDrive30d M-Sport aut. 5 d
Kr. 4.495 pr. md.
Modelår
2019
1. registrering
11-11-2019
Kilometerstand
46.000
Brændstof
Diesel

BMW X3 Hybrid – en kraftig bil til alle dine behov

Med en BMW X3 hybrid får du en kraftfuld bil, som ikke bare er lækker at se på, men som også kan opfylde alle dine behov, når det kommer til både bykørsel og landkørsel. En BMW X3 hybrid er med sin stærke benzinmotor et godt bud på bil til længere ture og off-road, mens bilens elmotor på samme tid giver dig mulighed for at køre grønt og brændstoføkonomisk, når du færdes i byen.

Hos Sand Jensen Automobiler har vi 20 års erfaring med leasing af biler, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have en kyndigt svar på et af dine spørgsmål i forbindelse med leasing af en BMW X3 hybrid.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.